Cancan

Unde s-a angajat Marius Csampar, cel mai mare criminal în serie din România după ce a fost eliberat

Publicat: 10 dec. 2020
Marius Csampar interviu in spatele gratiilor
Unde s-a angajat Marius Csampar, autorul a 6 crime în anii ’90.

Unde s-a angajat Marius Csampar, autorul a 6 crime în anii ’90. Fostul deținut este originar din Balotești, județul Ilfov, și este considerat a fi cel mai mare criminal în serie din România de după anul 1990. La sfârșitul lunii mai a acestui an, Csampar a fost eliberat după 23 de ani petrecuți în spatele gratiilor.

Acesta fusese condamnat la 99 de ani de închisoare pentru comiterea a 6 crime.

Unde s-a angajat Marius Csampar

Protagonistul unor crime înfiorătoare a reușit să își găsească un loc de muncă după ce a fost eliberat din penitenciar. Acesta și-a găsit un post la ADP (Administrația Domeniului Public), iar în timpul care îi mai rămâne lucrează cu ziua pe la diverse gospodării.

Fostul deținut și-a faut un canal de Youtube unde are destul de mulți abonați. Acolo el împărtășește diferite momente din viața lui de după ce s-a eliberat dar și de momentele trăite în spatele gratiilor.

”În momentul în care am ieșit din pușcărie, familia și prietenii mi-au sărit în ajutor. Încerc în special să-mi găsesc un loc de muncă. Am avut 24 de ani răbdare, am eu răbdare o săptămână. Nici nu îmi amintesc dacă atunci când am intrat la pușcărie îmi plăcea munca. Mă duc la orice muncă, și la măturat pe stradă. Asta voi face. Mi-ar plăcea să lucrez orice, să pot să-mi clădesc un viitor”, a povestit Marius Csampar, care acum are 45 de ani.

Csampar a fost iertat după 23 de ani de pușcărie

Marius Csampar a reușit să se angajeze după ce a executat 23 de ani de pușcărie dintr-o pedeapsă de 99 de ani. Fostul deținut re 6 crime pe conștiință, dintre care cele mai cumplite au fost: uciderea în bătaie unei femei de 84 de ani din Otopeni, pe 31 decembrie 1996, din casa căreia a furat sarmale, vin și 95.000 lei; dar și decapitarea unui om al străzii, al cărui trup a fost găsit în Parcul IOR.

Marius Csampar a fost un deținut cu probleme și abateri disciplinare până în 2014, atunci când acesta a devenit brusc exemplar. El a avut 6 analize pentru eliberare condiționată, toate cu recomandarea de părăsire a penitenciarului, dar și 201 zile de câștig pentru muca depusă în perioada 1997-2020.

Marius Csampar avea doar 22 de ani când a fost condamnat la închisoare pe viață. A comis prima crimă la 16 ani. În doar patru ani avea să ucidă nu mai puțin de șase persoane. A acționat, de fiecare dată, de unul singur, când avea de gând să omoare. Este bănuit și de alte cazuri ramase cu autor necunoscut. De când se afla după gratii, de 21 de ani, a fost vizitat o singura dată, de unul dintre frați.

Prima victimă a fost o femeie. Așa a început lungul șir al crimelor, în decembrie ‘93. Câteva luni mai tărziu, a ucis un bărbat care nu a vrut să-i dea bani. A urmat un prieten care voia să-l toarne.

„Deja nu mă mai gândeam să-l bat și să-l las în pace, pentru că-l băteai și tot la poliție ajungeai”, spunea asasinul în urma cu ceva timp.

Corpul l-a aruncat într-un canal, iar capul într-un lac. A patra victimă a fost tot un prieten, pe care îl suspecta că vrea să-i traga țeapă. Apoi, victima i-a căzut fosta gazdă, iar ultimul vizat, un prieten de tălharii.

Comentarii
Adauga un comentariu