Celebritati

Unde s-a mutat Alina Vidican dupa ce a plecat din apartamentul lui Borcea din Miami! Cum arata vila trecuta pe numele celor doi 

Publicat: 20 iul. 2018

Alina Vidican a parasit penthouse-ul lui Cristian Borcea din Miami, pe care milionarul vrea sa-l vanda. Ea a ramas insa in Statele Unite de unde vine frecvent in tara.

Dupa divortul de Cristian Borcea si dupa ce a plecat din apartamentul de pe malul oceanului, multa lume s-a intrebat unde locuieste Alina Vidican in Statele Unite. Un posibil raspuns la aceasta intrebare ar putea fi dat de unul dintre site-urile administratiei statului Florida. Aici, Cristian Borcea si Alina Vidican apar la o adresa noua.

Vila la care cei doi apar cu domiciliul se afla in Lauderdale Lake, un mic orasel care face parte din zona metropolitana Miami – Fort Lauderdale – West Palm Beach. Imobilul se afla in apropiere de Oakland Park, intr-o zona rezidentiala si a fost obiectul unei tranzactii care a avut loc in luna iulie a anului trecut, pentru suma de 220.000 dolari. Casa are 3 dormitoare, 3 bai, un garaj si un living, nefiind una opulenta, in stilul vechiului penthouse. Nu este insa foarte clar daca fostii soti Borcea sunt proprietari sau au "rezidenta" la adresa respectiva. 

Alina a ramas si in actionariatul companiei Capone LLC, cea care administreaza restaurantul romanesc din Miami, alaturi de fostul ei sot. De asemenea, familia Alinei conduce si un hotel din Timisoara.loading...

Adauga un comentariu