Din lumea filmului

Unde va fi inmormantat Alain Delon. Anuntul trist despre marele actor

Publicat: 02 ian. 2019

La cei 82 de ani ai sai, Alain Delon are deja pregatit mormantul pentru clipa cand nu va mai fi.

Artistul detine un cimitir pe imensul sau domeniu din Douchy, care masoara nu mai putin de 55 de hectare! Acolo va fi inmormantat Alain Delon in clipa in care nu va mai fi. In respectivul cimitir sunt inmormantati „50 de caini, frati si surori“ ai marelui actor, potrivit publicatiei franceze Paris Match.

„Acesta va fi locul de veci al lui Alain Delon, in apropiere de ei, atunci cand moartea va veni“, noteaza publicatia citata.

„Am obtinut autorizatia pentru a fi inmormantat in capela mea, in mijlocul cainilor mei“, declara, de altfel, marele actor francez in urma cu mai multi ani.

La 82 de ani Alain Delon nu va mai fi vazut in filme

Cu toate ca a avut mari probleme de sanatate, Alain Delon nu ar fi vrut sa se retraga din actorie, insa spune ca nu mai are cine sa regizeze un film in care sa apara.

„Cineastii cu care as mai fi putut filma au murit“, a precizat, recent, Alain Delon intr-un interviu pentru Le Monde. „Va jur, nu vad, astazi, cine ar putea sa-mi mai faca un film. Sau atunci sa-mi prezinte o poveste minunata“, a adaugat actorul.

Cu o cariera impresionanta in spate, Alain Delon spune ca nu vrea sa mai faca un film doar de dragul de a-l face. „Nu vreau sa continui lupta prea mult. Am o cariera atat de exceptionala incat nu vreau sa fac un film prea mult“, a spus Alain Delon.

Marele actor a vorbit si despre starea de sanatate, care i-a ingrijorat pe toti fanii lui la inceputul anului. „Astept sa ma refac fizic. Sper sa o fac foarte repede“, a precizat el.

Legenda cinematografiei franceze a vorbit si despre marele lui regret: acela ca nu a jucat niciodata intr-un film regizat de o femeie. „Sa fac un film in regia unei femei. Va dati seama ca asta nu mi s-a intamplat niciodata. Ele (n.r.- femeile) sunt acelea care m-au facut sa fac cinema. Femeile sunt acelea care ma vor, imi dau totul, femei care s-au indragostit de mine. Ele au, minim, sase sau sapte ani mai mult decat mine. Vreau sa vad atunci in ochii acestor femei ca sunt cel mai frumos, cel mai mare, cel mai puternic si de asta devin actor“, a mai spus Alain Delon.

”Rocco si fratii sai” (1960), ”In plin soare” (1960), ”Eclipsa” (1962), ”Ghepardul” (1963), ”Laleaua neagra” (1964), ”Samuraiul” (1967), ”Borsalino” (1970), ”Notre histoire” (1984) sau ”Pe cuvant de politist” (1985) sunt doar cateva dintre filmele pentru care Alain Delon este considerat cel mai important actor francez al secolului XX.



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit