Secretele istoriei

Unde va fi inmormantata mama Madalinei Manole

Publicat: 06 mart. 2017

Mama Madalinei Manole, Eugenia, a incetat din viata in seara zilei de 4 martie, la ora 21.25, dupa o lunga lupta cu mai multe probleme de sanatate. Acum, rudele se pregatesc de inmormantare, dar nu s-a hoptarat inca daca va fi ingropata alaturi de fiica ei sau intr-un alt cavou.

Eugenia Manole, mama celebrei cantarete, va fi inmormantata in Cimitirul Bolovani din Ploiesti, unde a fost inhumata si fiica ei in urma cu sapte ani, precizeaza Adevarul.

Femeia ar fi implinit anul acesta 72 de ani, dar si-a gasit sfarsitul la Spitalul Municipal Schuller din Poliesti, la sectia de Oncologie, dupa ce cancerul pulmonar de care suferea a intrat in metastaza. In ciuda faptului ca ambii parinti ai Madalinei au fost extrem de afectati de moartea fiicei lor, vecinii sustin ca nu se asteptau ca tocmai mama cantaretei, care parea mai in putere, sa inceteze din viata atat de fulgerator.

„Era bolnavioara, am vorbit eu cu ea acum doua saptamani, avea probleme cu plamanii. Am vazut-o, frumoasa, arata bine, doar ca era palida, era terminata la fata. Era o femeie in toata puterea cuvantului. Azi de dimineata am aflat la televizor. Domnul Manole e si dansul bolnav. Eu am zis ca dansa e mai puternica, dar a fost mai afectata ca dansul. Ce sa mai zicem? Asta e, imi pare rau de dansa, au fost o familie extraordinara“, a declarat Georgeta Duta, o vecina a familiei, conform sursei citate.loading...

Adauga un comentariu