Magazin

Unei MAME nu i-a venit sa creada cand s-a trezit cu FETITA sa de DOI ANI la usa, cu toate ca o lasase la cresa

Publicat: 10 sept. 2013
1

O mama din Marea Britanie a fost socata atunci cand s-a trezit cu copilul ei, de doar doi ani, la usa, cu toate ca il lasase la cresa. Astfel, fetita a reusit sa evadeze dupa ce o ingrijitoare a lasat usa deschisa. Mai mult, micuta a traversat mai multe strazi, a trecut prin cateva tunele pietonale si a infruntat un trafic aglomerat pentru a ajunge acasa.

Fetita de doi ani a fugit din cresa si a mers singura aproape un kilometru, inainte sa bata la usa mamei si sa ii spuna ca a ajuns acasa, potrivit The Sun.

„Mami, sunt acasa”, a spus fetita in timp ce se afla in pragul usii.

Louise Hilton a trebuit sa treaca printr-o mica padure, a trecut pe sub doua pasaje pietonale si a traversat mai multe strazi cu un ursulet de plus in brate pentru a ajunge acasa, dupa ce a fost lasata sa mearga singura la toaleta cresei. Cu toate acestea, atunci cand micuta a descoperit ca una dintre usi era deschisa, ea plecat pur si simplu. Copila a evadat din cresa in cea de-a treia zi de gradinita.

„Iti poti imaginea un copil de doi ani sa bata la usa si sa spuna „Mami, sunt acasa?”. Nu era niciun adult prin preajma. Ea tinea un ursulet de plus in mana si mi-a spus ca ei nu ii place scoala. Acum se afla in alta cresa, dar nu cred ca va rezista nici acolo foarte mult”, a declarat Samantha, mama minorei, care este insarcinata in cinci luni cu cel de-al doilea copil.

Adauga un comentariu