Eveniment-Social

UNICEF deschide un centru in judetul Iasi

Publicat: 09 feb. 2011
1

UNICEF intentioneaza sa deschida un centru social in judetul Iasi. Reprezentantii UNICEF Romania s-au intalnit ieri cu prefectul judetul Iasi, Dragomir Tomaseschi, discutiile vizand inaugurarea unui centru care sa deserveasca intreaga Regiune de Nord-Est. „Cei de la UNICEF au demarat un proiect pentru judetele din regiunea Moldovei, pentru mai multe comunitati. Ei ne-au solicitat sa-i informam de comunitatile cu probleme sociale care pot fi incluse intr-un program. S-au aratat interesati de abandonul scolar, de problemele socio-economice din judet si de rezolvarea problemelor care tin de aceste aspecte”, a spus prefectul Dragomir Tomaseschi.
Autoritatea judeteana sustine si ca UNICEF intentioneaza sa deschida un centru social in judet. „UNICEF intentioneaza sa deschida un centru cu o activitate socio-economica pentru redresarea comunitatilor locale. Suntem o regiune saraca, avem nevoie de astfel de imbolduri pentru a creste economic. Eu sunt fericit ca ei au ales Iasul. Vor avea o activitate complexa, vor sa stie detalii despre activitatile socio-economice din judetul Iasi”, a adaugat prefectul.

Comentarii
  • mda, numai pentru comunele cu primari PDL………………., si numai pt oamenii lor .Am mai vazut eu saci cu haine si jucarii pentru copii saraci din comuna ,dar s-au „consumat” repede doar pentru oamenii primarului si angajatii primariei.Intai sa se faca reeducare si apoi asemenea proiecte .

Adauga un comentariu