Din lumea filmului

Unii cu munca, altii cu distractia! Oana Andoni, bolnava la pupitrul stirilor in timp ce Andree Esca era in Dubai

Publicat: 05 ian. 2018
3

Oana Andoni si-a infruntat problemele de sanatate si i-a tinut locul Andreei Esca la pupitrul Stirilor PRO TV de la ora 19:00, in ciuda starii de sanatate.

Andreea Esca a luat o pauza de la pupitrul Stirilor PRO TV de la ora 19:00 si a plecat cu familia in vacanta, in Dubai. Stirista a fost inlocuita de colega ei Oana Andoni, care a infruntat problemele de sanatate si si-a facut treaba cu profesionalism.

Andoni a intrat in direct si a prezentat stirile, in ciuda faptului ca avea o inflamatie sacaitoare la ochiul stang.

Adriana Bahmuteanu dispare de la TV! Anuntul suprinzator: “Dupa mai bine de sase ani…”

Adriana Bahmuteanu pleaca de la Antena Stars, dupa mai bine de sase ani petrecuti la acest post de televiziune. Ea a facut anuntul pe contul sau personal de socializare.

Bahmuteanca facea echipa cu Bianca Sarbu si Cristi Brancu la emisiunea “Agentia VIP”. Fosta sotie a lui Silviu Prigoana a multumit celor de postul TV si a spus ca acum doreste schimbari pe toate planurile existentei sale.

„Vreau ca anul ce tocmai a trecut sa-mi aduca schimbari pe toate planurile existentei mele. Asadar, dupa mai bine de sase ani de provocari, aventura si competitie, calatoria mea alaturi de echipa Antena Stars se incheie aici.

A fost o perioada superba profesional, incarcata de adrenalina minutului de rating, o experienta inedita alaturi de colegi minunati.

Multumesc intregii echipe ce m-a sustinut in momentele dificile, managementului, celor de la PR si tehnicienilor din spatele camerelor tv.

Am convingerea ca viata este o aventura formata din provocari, episioade, lectii, provocari sau obstacole pe care trebuie sa le depasim.
Adauga un comentariu