National

Uniunea Europeana NU va permite unirea Republicii Moldova cu Romania

Publicat: 07 iun. 2016
1
Expertul german Alexander Rahr, un apropiat al Kremlinului, a declarat ca Uniunea Europeana nu va permite recroirea frontierelor in interiorul Europei, intrebat despre eventuala unire dintre Republica Moldova si Romania. El nu a exclus ca, dupa o anumita perioada de timp, atitudinea Europei in aceasta chestiune sa se schimbe, fiind de parere ca orice modificari de frontiera ar trebui sa se faca numai pe calea unui referendum.
„Romania, am impresia, s-a integrat in Uniunea Europeana. Nu stiu ce ganduri are partea americana, dar UE sta ferm pe pozitii – frontierele in interiorul Europei nu pot fi schimbate”, a subliniat Rahr, expert in relatiile cu Rusia al Societatii germane de politica externa, care a sustinut luni o conferinta publica la Chisinau, la invitatia liderului Partidului Socialist (pro-Kremlin), Igor Dodon.
Comentarii
  • La ce ne trebuie noua unire? Pe langa faptul ca unirea cu basarabenii ne va trage inapoi cu multi ani, mai este si riscul izbucnirii unui conflict. Asta ne trebuie noua acum? Crezi ca rusii cedeaza influenta pe nimic? Eu nu vad nici un beneficiu pt romani in urma unirii. Oricum, se va intampla dupa cum dicteaza cei ce conduc lumea din umbra (Rotchild, Rockefeller etc). Politicienii sunt doar marionete.

  • Dimpotriva, UE stimuleaza naturala unire a celor doua tari romanesti. De fapt, procesul de reunificare a inceput de mult. Normalitatea nu poate fi stopata.

  • Nu vad de ce ar trebui sa fie de acord U.E. la unirea Moldovei cu Romania .Ce treaba are U.E.cu revenirea Moldovei dintre Prut si Nistru la Moldova dintre Prut si Carpati, TERITORIU ROMANESC ! Asa-i Jirinovski ? Parca asa ai spus . Tratatul Ribentrop- Molotov se transforma cumva in tratatul Rahr-Lavrov ? Mai,her Rahr,vezi ca ai o granita „croita ” intre Ukraina si Crimeea . Aia nu-ti spune nimic ? Ia apleaca-te asupra subiectului . De asta ati pus un fel de zid al Berlinului pe Prut ? Plimba ursul ca rugineste lantul . Poti sa iei si fuhrerul Klaus .Ocupa-te mai bine de granita Oder-Neisse ! Acolo-i subiectul tau,her Rahr !

Adauga un comentariu