Eveniment-Social

Universitatea „Al. I. Cuza” din Iasi investeste in MODERNIZAREA unei cunoscute biblioteci – GALERIE FOTO

Publicat: 20 nov. 2018

Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" (UAIC) din Iasi, a finalizat prima etapa a modernizarii bibliotecii care functioneaza în cadrul facultatii, ca filiala a Bibliotecii Centrale Universitare (BCU) "Mihai Eminescu" din Iasi.

Cu aceasta ocazie, luni, 19 noiembrie 2018, ora 14:00, la sediul bibliotecii, a avut loc o întâlnire de lucru la care au participat prof. univ. dr. Mihaela Onofrei, rector al UAIC, prof. univ. dr. Stefan Boncu, decanul Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, conf. univ. dr. NicoletaLaura Popa, prodecan al facultatii si conf. univ. dr. Ioan Milica, director general al Bibliotecii Centrale Universitare "Mihai Eminescu" din Iasi.

Citeste si: Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi se pregateste de o NOUA investitie de SASE MILIOANE EURO! Doua cladiri CELEBRE sunt vizate – FOTO

Pe parcursul întâlnirii s-au vizitat cele trei sali ale bibliotecii facultatii care au fost modernizate si s-au prezentat urmatoarele etape ale lucrarilor, prin care, alte patru sali care în prezent functioneaza ca depozit de carte vor fi transformate în sali de lectura, care sa permita studentilor accesul la cartile aflate la raft.

Citeste si: Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" a dat LOVITURA! Investitie de UN MILION de EURO intr-o zona de LUX din centrul Iasului – GALERIE FOTO, VIDEO

"Lucrarile desfasurate pâna acum pentru modernizarea bibliotecii Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei s-au efectuat în perioada august – septembrie 2018 si au presupus achizitia de mobilier, salile de lectura fiind organizate pe module de lucru individuale, dar si de grup. Proiectul a inclus si modernizarea Laboratorului de Informatica al facultatii, iar suma totala care a fost investita în aceasta perioada este de 67.628 lei, bani ce provin din fondurile proprii ale facultatii. De asemenea, în ultimii doi ani, facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei a dotat salile bibliotecii cu 20 de computere noi, în valoare de 46.861 lei, si a achizitionat 35 de computere noi pentru Laboratorul de Informatica, în valoare de 84.924 lei", au precizat oficialii Universitatii " Al. I. Cuza".

SURSA  FOTO: WWW.UAIC.RO

Adauga un comentariu