Eveniment-Social

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi asigura traininguri menite sa le deschida studentilor drumul catre o cariera de succes

Publicat: 27 ian. 2019
1

Pana pe 29 ianuarie 2019, Serviciul pentru Studenti, Orientare în Cariera, Insertie Profesionala si Alumni din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" (UAIC) din Iasi organizeaza, în mod gratuit, pentru studentii institutiei, seria de traininguri menite sa le deschida drumul catre o cariera de succes.

Citeste si: Program gratuit de consiliere psihologica pentru studentii si angajatii Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi

"Da start carierei tale de succes alaturi de Serviciul pentru Studenti, Orientare în Cariera, Insertie Profesionala si Alumni si porneste în aventura dezvoltarii personale. Defineste-ti viitorul alaturi de noi! Trainingurile gratuite la care te poti înscrie în luna ianuarie 2019 sunt: Managementul timpului (derulat deja pe 22 ianuarie – n.r.) si unde tinerii au putut afla ce relatie au cu Timpul, care sunt cele mai frecvente probleme legate de Timp; ce tehnici putem aplica pentru a avea un management al timpului personal mai bun si cum sa ai succes si sa fii fericit. Tehnologia pentru studentie ( derulat pe 23 ianuarie – n.r.) care te ajuta sa afli cum poti sa folosesti anumite software-uri astfel încât sa te organizezi mai bine, cum sa comunici mai usor cu grupa ta si cum sa lucrezi colaborativ on-line. Învata sa înveti, programat maine, 29 ianuarie si unde afli cum poti sa-ti organizezi mai bine activitatea de învatare, astfel încât sa fii mai productiv, eficient si cu rezultate remarcabile", au transmis oficialii UAIC.

Citeste si: UAIC inaugureaza un Centru de Invatare pentru a reduce abandonul universitar

Trainingurile încep de la ora 10:00 si au loc în Caminul C5, Sala 501 – etajul 5 din Campusul "Titu Maiorescu" al Universitatii "Cuza".

Citeste si: Primul targ de stagii de practica destinat studentilor UAIC

Adauga un comentariu