Eveniment-Social

Universitatea Apollonia a finalizat un nou proiect academic

Publicat: 04 nov. 2011
1

Universitatea Apollonia a finalizat un nou proiect educational. La mijlocul acestei saptamani, institutia a derulat prin Unitatea Executiva pentru Finantarea Învatamântului Superior si a Cercetarii Stiintifice (UE – FISCDI) un workshop exploratoriu, intitulat „Investigarea sonografica a articulatiilor”. De precizat ca momentul universitar i-a avut ca parteneri principali pe reprezentanti ai: Academiei Oamenilor de Stiinte din România (AOSR) – filiala Iasi, DDS, Facial Pain Center din Minnesota – Statele Unite ale Americii (SUA), ai Societatii Nationale a Durerii – România, ai Universitatii din Pisa – Italia, ai Universitatii Colorado din Denver – SUA, ai Universitatii Ruhr Bochum – Germania, ai Universitatii din Rouen –  Franta, ai Universitatii din Lieberec – Republica Ceha, ai Institutului de Cercetari „Acad. Ioan Haulica” – Iasi, ai Bredent Medical GmbH & Co.KG – Germania, ai Companiei Basad Medical – Israel, ai Uniunii Nationale a Asociatiilor Stomatologice (UNAS) – România, ai Colegiului Medicilor Dentisti din Iasi (CMDI), ai Centrului Medical Domenico – Iasi si ai Spitalului Clinic de Psihiatrie din Iasi.

Comentarii
  • Un fiasco si o bataie de joc a fost toata organizarea. Nici vorba de atitia profesori invitati sa sustina prelegerile.Organizatorii (vezi Apollonia)si-au batut joc de acest workshop.Merita sa li sa retraga acest drept de a mai organiza proiecte!RUSINE APOLLONIA!!!!

  • ”Universitate” cu ghilimele, caci sandramaua din pacurari este doar o adunatura de senili si santajabili, care i-au prostit pe bietii studenti si le iau banii complet ilegal. Verdictul ARACIS este cunoscut si poate fi gasit p site MECI: LIPSA DE INCREDERE. Asadar, de ce si-ar depune cineva normal la cap banii la o banca falimentara? Al carei Patron este cel mai penal escroc academic din cati are iasul? Care nu are Rector, ci doar Presedinte, si care nu isi plateste oamenii si le fura salariile? care va da o hartie fara valoare drept diploma dupa o licenta a rusinii, cand trebuie sa se cotizeze la madam decan stomato…. etc etc Raspundeti voi, dragilor, la aceste uimiri retorice!!!!

Adauga un comentariu