Sport

Universitatea Craiova lucrează în secret la un super transfer: „Raportul de forțe s-a schimbat”. Cine vine în Bănie

Publicat: 29 dec. 2020
Juan Camara, jucătorul pe care Universitatea Craiova vrea să-l transfere de la Dinamo
Juan Camara

Cei de la Universitatea Craiova negociază în secret un super transfer. Oficialii clubului încearcă să-l aducă pe Juan Camara, unul dintre cei mai buni jucători din lotul lui Dinamo. Zilele trecute, Marcel Popescu, manager general al Universității Craiova, a declarat misterios că „Dan Nistor e primul căpitan al lui Dinamo luat de Craiova, dar nu ultimul”. În spatele cortinei, oltenii negociază transferul lui Juan Camara, unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo.

Super transferul pe care Craiova îl negociază în secret

În vârstă de 26 de ani, Juan Camara s-a transferat în vară la Dinamo, odată cu venirea lui Pablo Cortacero în fruntea clubului. Fotbalistul spaniol a fost împrumutat de la Jagiellonia, până în vara viitoare, cu opțiune pentru un transfer definitiv. Șefii Universității Craiova vor să profite însă de situația de la Dinamo și să realizeze un super transfer. Concret, echipa din Bănie vrea să le propună celor de la Jagiellonia să preia încă din această iarnă împrumutul lui Juan Camara. Dacă fotbalistul ar confirma, ulterior transferul ar urma să fie definitiv.
În primă fază, Mihai Rotaru i-a contactat pe cei de la Dinamo pentru a pune la punct transferul lui Juan Camara, dar acționarul principal al Universității Craiova a fost refuzat. Acum, oltenii încearcă să negocieze împrumutul de la Jagiellonia, mai ales că jucătorul n-a fost plătit la Dinamo de mai bine de patru luni.

„Dacă nu rezolvă problemele, trebuie să plec pentru că e o situație dificilă pentru mine, pentru familia mea și pentru colegii mei. Săptămânile următoare sunt decisive pentru viitorul meu… Sunt de 4 luni aici și am jucat de plăcere (n.r.- referire la faptul că nu a primit niciun salariu)”, a comentat Camara imediat după ultima etapă din acest an.

„Raportul de forțe s-a schimbat acum. Se întâmplă ca jucători importanți de la echipe precum Dinamo să dorească să vină la Craiova”, Marcel Popescu, anunțând misterios un transfer de la Dinamo.

Cine este Juan Camara, jucătorul pe care Universitatea Craiova vrea să-l transfere de la Dinamo

În vârstă de 26 de ani, Juan Camara poate juca pe orice post de pe banda stângă, dar cel mai bun randament îl dă pe cel de „aripă”. Este un jucător care s-a format la Villarreal și în vara lui 2014 a fost transferat de echipa secundă a Barcelonei. A mai jucat ulterior sub formă de împrumut la Girona și Reus Deportiu și în vara lui 2018 a ajuns în Polonia, la Miedz Legnica. Peste numai un an a semnat cu Jagiellonia și în vară a fost împrumutat la Dinamo.

Cotat la 600.000 de euro, Juan Camara s-a integrat perfect la Dinamo, unde a ajuns unul dintrei cei mai buni jucători. În acest sezon a jucat în 13 partide pentru Dinamo, timp în care a reușit două goluri și două assist-uri.
Pentru Craiova ar fi un transfer foarte interesant, mai ales că oltenii au avut probleme pe benzi în ultima perioadă. Juan Camara joacă pe postul lui Valentin Mihăilă, cel care a fost transferat de Parma pentru 8,5 milioane de euro.

Adauga un comentariu