Eveniment-Social

Universitatea „Cuza” din Iași anunță înscrieri pentru programul „Laboratorul de cariere – Modul Inginerie și crește-ți șansele de angajare”

Publicat: 20 ian. 2020

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași anunță înscrieri pentru programul „Laboratorul de cariere – Modul Inginerie și crește-ți șansele de angajare”. Beneficiile sunt: descoperirea căii de a construi cariera pe care o dorește fiecare pentru a obține beneficii pe măsura așteptărilor.

„De asemenea, îți vei întocmi un plan de dezvoltare cu acțiuni concrete, ancorat în realitate, pe care să-l și urmezi, vei avea o perspectivă clară asupra evoluției tale educaționale și de carieră. Participarea este gratuită! În plus, punem la bătaie: trei locuri în internship pe specializare, șase locuri la practică pe specializare”, arată cei de la „Cuza”.

Primele locuri sunt pentru studenții și masteranzii aflați în anii terminali (inginerie mecanică, inginerie chimică, automatizări – inclusiv inginerie electrică, inginerie minieră. Celelalte locuri sunt pentru inginerie mecanică, inginerie chimică, automatizări – inclusiv inginerie electrică, inginerie minieră. Află mai multe detalii pe: www.scoaladevalori.ro/laboratorul-de-cariere.loading...

Adauga un comentariu