Eveniment-Social

Universitatea de Arte Iasi scoate la concurs noi posturi didactice

Publicat: 08 aug. 2016
1

La fel ca si celelalte institutii de invatamant superior locale si Universitatea de Arte George Enescu (UAGE) din Iasi scoate la concurs noi posturi didactice. Astfel, perioada de inscriere la concurs se va incheia pe 17 august, dosarele de candidatura urmand a fi depuse la sediul UAGE, Registratura, strada Cuza Voda nr. 29. Conform listei posturilor publicate in Monitorul Oficial (MO), la Arte sunt scoase la concurs in total aproximativ 20 de posturi de: profesor, lector, asistent si conferentiar.

VEZI LISTA COMPLETA A POSTURILOR SCOASE LA CONCURS DE UAGE IASI

Pe de alta parte, intre 1 si 6 septembrie 2016, cei care au fost selectati pentru a intra in concurs vor sustine, in functie de gradul didactic pe care doresc sa-l ocupe, probele de concurs. Pe de alta parte, pana la data de 6 septembrie vor fi publicate si rezultatele finale ale testarilor, dupa solutionarea contestatiilor. Dupa urmarea tuturor procedurilor legale de validare a acestor promovari, la data de 22 septembrie va avea loc emiterea deciziei rectorului de la Universitatea de Arte, prof. univ. dr. Atena Simionescu, de numire pe post si de acordare a titlului universitar candidatilor declarati reusiti in urma concursului.

Citeste si : Vezi cand se desfasoara concursurile pentru posturi didactice la Universitatea Tehnica

Pe de alta parte, in aceeasi zi, prorectorul cu activitatea didactica de la Arte va intocmi raportul final de concurs. In final, pe 26 septembrie, universitate ieseana va transmite deciziile legate de procesul de promovare al acestora si a rapoartelor de concurs catre Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice (MENCS), respectiv catre Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU).

Citeste si : Universitatea Tehnica din Iasi face noi angajari. Sunt vizate posturi didactice

Citeste si : Cele mai multe posturi de asistenti medicali se vor scoate la concurs in Iasi

Adauga un comentariu