Eveniment-Social

Universitatea Tehnică din Iași derulează sesiuni de training on-line despre funcționalitățile Platformelor ScienceDirect, Scopus și Reaxys

Publicat: 21 mai 2020

Universitatea Tehnică – TUIAȘI „Gheorghe Asachi” din Iași derulează sesiuni de training on-line despre funcționalitățile Platformelor ScienceDirect, Scopus și Reaxys. Aceste sesiuni on-line se adresează studenților înscriși la programele de licență sau master, doctoranzilor, cercetătorilor, cadrelor didactice și bibliotecarilor din cadrul universităților și institutelor de cercetare. Pentru mai multe informații, E-nformation pune la dispoziție următoarea adresă de e-mail: events@enformation.ro.

La Universitatea Tehnică (TUIAȘI) „Gheorghe Asachi” din Iași au loc sesiuni de training și de pregătire on-line despre funcționalitățile Platformelor ScienceDirect, Scopus și Reaxys.
Aceste sesiuni on-line se adresează studenților înscriși la programele de licență sau master, doctoranzilor, cercetătorilor, cadrelor didactice și bibliotecarilor din cadrul universităților și institutelor de cercetare.

Acces gratuit la resurse și platforme on-line pentru comunitatea academică a Universității Tehnice din Iași

Cum se fac trainingurile despre funcționalitățile Platformelor ScienceDirect, Scopus și Reaxys la Universitatea Tehnică din Iași

Pentru mai multe informații, E-nformation pune la dispoziție următoarea adresă de e-mail: events@enformation.ro.

„Rămâi conectat la informație #deacasa! Poți accesa resursele abonate de acasă, dacă ai un cont pe platforma enformation.ro, direct din Profil Instituțional”, au precizat cei de la TUIAȘI.

Scopul acestor activități virtuale vine pe fondul pandemiei de COVID-19 și a suspendării cursurilor. De asemenea, totul completează îmbunătățirea pregătirii cadrelor didactice, a studenților și a întregii comunități politehniste în acest nou context. Astfel, aceștia au la dispoziție și alternative educaționale cu suport IT care să le ușureze activitatea.

TUIASI își prezintă oferta educațională pentru următoarele două zile la prima ediție virtuală a târgului universitar RIUF
Comentarii
  • Sunt niste biblioteci electronice in majoritate arondate Elsevier adresate cu precadere cercetatorilor, doctoranzilor si cadrelor didactice si mai putin studentilor. Nu vad cum ajuta procesul didactic de predare, sustinerea examenelor si conferintelor sau licentelor si dizertatiilor cu noul tip de sustinere on-line.

Adauga un comentariu