Eveniment-Social

Universitatea Tehnica din Iasi, in plina admitere de toamna. Iata cele mai cautate facultati

Publicat: 11 sept. 2016

Sesiunea de toamna a admiterii organizate de Universitatea Tehnica (TUIASI) Gheorghe Asachi din Iasi este in plina derulare. Aceasta va continua pana la data de 18 septembrie 2016. Astfel, doar facultatile de Automatica si Calculatoare (AC), respectiv de Arhitectura G. M. Cantacuzino nu programeaza sesiune de toamna a admiterii, deoarece, la programele de licenta s-au ocupat toate locurile inca din aceasta vara.

Citeste si:  Analiza rectorului Universitatii Tehnice pe tema sesiunii de admitere 2016

In rest, la celelalte 9 facultati, la un numar total de 592 locuri bugetate si 274 la taxa (licenta – n.r.), pana la data de 9 septembrie s-au depus 487 dosare. Cele mai multe sunt la Facultatea de Constructii si Instalatii – 106, Inginerie Chimica si Protectia Mediului – 81, Constructii de Masini si Management Industrial – 71 dosare. La polul opus, 37 dosare au fost depuse la Textile – Pielarie si Management Industrial, Hidrotehnica, Geodezie si Ingineria Mediului – 34, respectiv Stiinta si Ingineria Materialelor, cu 20 dosare. Pe de alta parte, la studii de masterat (admiterea se incheie pe 20 septembrie – n.r.), la un numar de 393 la buget si 642 taxa, au fost depuse (tot pana pe 9 septembrie – n.r.) 37 dosare.

Citeste si:  S-au finalizat inscrierile la admiterea de la Universitatea de Medicina. Iata ce spune rectorul institutiei – GALERIE FOTO, VIDEO

De precizat ca, la Electronica Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, Inginerie Electrica Energetica si Informatica Aplicata, admiterea incepe astazi, 12 septembrie, in timp ce la Automatica si Calculatoare (AC), respectiv Constructii si Instalatii, admiterea de toamna incepe joi, 15 septembrie.

Citeste si:  O noua sesiune de admitere la Universitatea Tehnica din Iasiloading...

Adauga un comentariu