Eveniment-Social

Universitatea Tehnica lanseaza astazi un nou proiect – UPDATE – VIDEO

Publicat: 18 mart. 2011
1

Astazi, Universitatea Tehnica (UTI) „Gheorghe Asachi” Iasi lanseaza proiectul „De la teorie la practica prin intreprinderea simulata„. In cadrul proiectului, 160 studenti ai UTI isi vor dezvolta competentele practice in opt „intreprinderi simulate„. Tinerii vor asimila informatii cu privire la infiintarea si functionarea unei intreprinderi reale, deprinzand comportamentele profesionale necesare fara asumarea riscurilor financiare.

„Astazi, la UTI, lansam un proiect de anvergura internationala. Acesta isi propune implicarea si sprijinirea studentilor, dar si absolventilopr in a trece de la teorie la practica pentru dezvoltarea unei proprii afaceri. De asemenea, prin partenerii nostri din Austria, vom avea asigura toata infrastructura si baza de date astfel incat tinerii sa-si poata dezvolta societatilor pe care le vom avea”, a declarat prof. dr. ing. Constantin Baciu, coordonatorul proiectului.

Parteneri proiectului sunt Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Petrol si Gaze din Ploiesti, Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi, Universitatea Valahia din Targoviste si ÖSB Consulting Austria – Sucursala Romania.

Adauga un comentariu