International

Unul din artizanii BREXIT – ului, huiduit in Parlamentul European. „Ati ras cu totii de mine! Ei bine acum nu mai radeti, nu?”

Publicat: 28 iun. 2016
1
In Parlamentul European este un adevarat scandal, dupa ce Marea Britanie a decis sa iasa din UE. Parlamentul European a cerut imediat activarea procedurii de retragere a Marii Britanii din Uniune si cer guvernului britanic sa inceapa in cel mai scurt timp procesul de separare. Nigel Farage, arhitectul Brexit, a fost huduit in Parlamentul European, in urma unui discurs sfidator la adresa UE.
„Nu e distractiv? Cand am venit aici, in urma cu 17 ani si am spus ca vreau sa conduc campania pentru a scoate Marea Britanie din UE, ati ras cu totii de mine! Ei bine, trebuie sa o spun, acum nu mai radeti, nu?” Liderul UKIP a vorbit triumfator despre rezultatele referendumului care a dus la Brexit si a atentionat ca acesta este doar inceputul.
Europarlamentarii s-au infuriat cand Farage a transmis: „Stiu ca niciunul dintre voi nu a avut un loc de munca in viata voastra! Sau sa fi muncit in domeniul afacerilor sau in comert sau sa fi creat vreodata un loc de munca” Farage si-a incheiat discursul intr-un vacarm. Majoritatea europarlamentarilor au huiduit, in timp ce partizanii sai apladau cu putere. Chiar presedintele Comisiei Europene i-a dat replica lui Farage: „Este ultima oara cand mai aplauzi aici!”
Adauga un comentariu