Magazin

Unul dintre cei mai frumosi actori a implinit 60 de ani. Uite cum arata acum

Publicat: 18 ian. 2015
1

Actorul american Kevin Costner care implineste 60 de ani duminica, 18 ianuarie, a cunoscut de-a lungul carierei sale atat gustul dulce al succesului, cat si frisoanele esecului. A fost unul dintre barbatii cei mai frumosi din lume si are propria sa trupa de muzica. Acum, la cei 60 de ani, pe care nu ii arata, revine cu forte noi in cinematografie.

A jucat in patru filme de anul trecut, dintre care trei au fost deja lansate: ‘Jack Ryan: Shadow Recruit’ (Jack Ryan: Agentul din umbra), ‘3 Days to Kill’ (Condamnat sa ucida) si ‘Draft Day’.

Citeste si Kevin Costner face un nou film in Romania

„Black and White”, urmatoarea sa aparitie cinematografica, a fost prezentat la mai multe festivaluri, dar nu va fi difuzat pe marile ecrane din Statele Unite pana la 30 ianuarie, in timp ce la 20 februarie Costner va lansa „McFarland”, un film ce revine la una din temele cele mai dragi lui, sportul.

Nascut la 18 ianuarie 1955 la Lynnwood, California, Kevin Costner , a lucrat initial in marketing, desi facuse si cursuri de actorie. Totul s-a schimbat cand s-a intalnit intamplator cu celebrul Richard Burton, in timpul unui zbor din Mexic, care l-a sfatuit sa se dedice complet actoriei daca aceasta este ceea ce-si doreste.

Citeste si Kevin Costner a multumit Romaniei in discursul sau de la Globurile de Aur! – VIDEO

Costner a castigat doua premii Oscar pentru filmul ‘Dances with Wolves’ (Cel care danseaza cu lupii), la categoriile cel mai bun film si cel mai bun regizor, in 1991, un Glob de aur pentru cel mai bun regizor, cu acelasi film, si un Glob de aur pentru cel mai bun actor dintr-o mini-serie sau film TV ‘Hatfields & McCoys’, in 2013.

Adauga un comentariu