Actualitate

Unul dintre cele mai de interes subiecte din mediul academic romanesc, doctoratul, abordat si dialogat in studioul BZI LIVE alaturi de prof. univ. dr. ing. ec. Dumitru Nedelcu – directorul Consiliului Scolii Doctorale din cadrul TUIASI

Publicat: 21 nov. 2018
1

Joi, 22 noiembrie 2018, incepand cu ora 15.00 in lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE este invitat prof. univ. dr. ing. ec Dumitru Nedelcu, Directorul Consiliului Scolii Doctorale din cadrul Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi (TUIASI) din Iasi! Alaturi si in dialog cu acesta vor fi abordate teme legate de unul dintre cele mai interesante si discutate aspecte din intreg mediul academic romanesc anume DOCTORATUL!

Pe de alta parte, profesorul Nedelcu va oferi detalii ce tin de activitatea pe care o coordoneaza in Consiliul Scolii Doctorale din cadrul Politehnicii iesene, proiecte, viziune educationala respectiv realitati si elemente extrem de interesante ce vor avea in prim-plan acesti parametri educationale esentiali pe zona invatamantului superior!

In completare, profesorul Nedelcu va pune accent pe rolul dascalului in formarea noilor generatii, relatia cu studentii si munca la catedra, esenta investitiilor pentru o natiune in Educatie sau importanta interactiunilor si conexiunilor pe segmentul educational international!

Ramaneti pe Platforma de Facebook BZI pentru o productie, IN DIRECT, cu personalitati ale comunitatii iesene!

Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare productie media adunand zeci de mii de vizualizari!

Ai ratat una din emisiunile BZI LIVE?! Nicio problema, le poti vedea dand un click pe link-ul de mai jos:

BZI LIVE – cel mai ambitios proiect media existent in Iasi!

Adauga un comentariu