News Flash:

Unul dintre marii bucatari ai lumii va gati de Dragobete mancare mediteraneana pentru clientii Hotelului Ciric

22 Februarie 2018
1975 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6478 RON (-0.0072)
USD: 4.0820 RON (-0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti

Atentie gurmanzi! Sambata seara, chiar de Dragobete, cu incepere de la ora 19.00, la restaurantul Complexului Hotelier Ciric, veti avea parte de un adevarat festin culinar. Profesorul de gastronomie Chef Fuad Snunu va gati mancare mediteraneana pentru toti clientii. Chef Fuad Snunu este din Israel, are 18 ani de experienta in gastronomie si este profesor în Arta culinara la Colegiul Ated - Israel. Asadar, de Dragobete, asezonati iubirea cu o mancare mediteraneana gatita de unul dintre marii bucatari ai lumii. 

Chef Fuad se implica in foarte multe activitati caritabile, calatorind in intreaga lume pentru a promova "dragostea pentru bucatarie". Profesorul de gastronomie a mai fost in Iasi in cateva randuri, fiind implicat in mai multe evenimente organizate in parteneriat cu Colegiul Tehnic Ioan C. Stefanescu si Biblioteca Judeteana Gh. Asachi.

De altfel, sâmbata, 24 februarie 2018, începând cu ora 10.00, Colegiul Tehnic „Ioan C. Stefanescu”, Iasi, în parteneriat cu Chef Fuad Snunu, Israel si Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi”, Iasi, organizeaza un proiect gastronomic aparte, intitulat „Din dragoste pentru bucatarie si oameni”, în care vor fi îmbinate experientele culinare ale celor doua tari participante.

Astfel, în buna traditie a Dragobetelui, Chef Fuad Snunu si opt elevi ai Colegiului Tehnic „Ioan C. stefanescu”, Iasi, coordonati de profesor Irina Mardare, vor crea preparate gustoase pe care le vor oferi Centrului Rezidential ”Dr. Micu”, Iasi. Atelierul promite tehnici de lucru noi, bucurie pentru papilele gustative si o calatorie în lumea autocunoasterii, autodezvoltarii si autodepasirii prin actiunea de voluntariat.

Chef Fuad Snunu îsi propune sa-i învete pe elevii Colegiului Tehnic „Ioan C. Stefanescu”, Iasi alternative sanatoase si gustoase de a se hrani. Acestia vor descoperi, sub îndrumarea sa, o lume plina de savoare si arome. Atelierul le va oferi ocazia sa experimenteze retete originale, usor de realizat, care pot constitui baza altor preparate, adaptate preferintelor fiecaruia.

Pe 26 februarie, cu incepere de la ora 9.00, elevii Colegiului Tehnic „Ioan C. Stefanescu”, Iasi îsi vor testa fortele într-o competitie culinara sub îndrumarea unor bucatari cu experienta, Chef Fuad Snunu si Chef Bogdan Andrei Puiu. Preparatele concurentilor vor respecta tematica zilei de Dragobete.

Jurizarea va fi realizata de catre maistrii instructori ai colegiului dupa urmatoarele criterii: originalitate, creativitate, grad de dificultate si aspect. Premierea participantilor pentru întregul proiect va avea loc luni, 26.02.2018, ora 13 în cantina Colegiului. 
 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dragobete mancare mediteraneana
Distribuie:  

Realitatea.net

RomaniaTV.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2018 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.5455 (s) | 21 queries | Mysql time :0.423103 (s)