Bizar

Unul dintre supravietuitorii accidentul aviatic din Columbia citea acest PSALM in momentul prabusirii avionului

Publicat: 27 iun. 2019

Unul dintre fotbalistii care au supravietuit tragediei aviatice din Columbia, in care au pierit 71 de oameni, citea Biblia in momentul in care aeronava s-a prabusit. Un anume verset, din Psalmul 56, inconjurat, i-a atras atentia fotbalistului: „Si in umbra aripilor Tale voi nadajdui, pana ce va trece faradelegea”

Printre putinele obiecte ramase intacte gasite la locul tragediei aviatice este Biblia pe care jucatorul Helio Neto, aflat acum pe un pat de spital, zbatandu-se intre viata si moarte, o citea in fatidica zi de 29 noiembrie. Si pe care anchetatorii au predat-o sotiei fotbalistului. Ea a spus ca Neto era foarte credincios si nu pleca la drum fara sa ia cu el Sfanta Scriptura.  De asemenea, Hello Neto i-a spus, in dimineata in care urma sa plece la drum cu echipa sa, ca a visat ca avionul se va prabusi, scrie Daliy Mail.

Jurnalistii care au gasit Biblia la locul prabusirii aeronavei au fost miscati dupa ce au vazut insemnarile pe care fotbalistul le facuse in dreptul unor Psalmi. Iar in dreptul Psalmului 56, in care se spune „1.Miluieste-ma, Dumnezeule, miluieste-ma, ca spre Tine a nadajduit sufletul meu2.Si in umbra aripilor Tale voi nadajdui, pana ce va trece faradelegea.3.Striga-voi catre Dumnezeul Cel Preainalt, Dumnezeul Care mi-a facut bine”,  fotbalistul isi facuse un asterisc mare.

In accidentul aviatic din Columbia si-au pierdut viata 71 de persoane, existand doar 6 supravietuitori. Jucatorii de la Chapecoense decedati in teribilul accident aviatic au fost ingropati la sfarsitul saptamanii trecute.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit