News Flash:

UPA din Iasi, recunoscuta la nivel european

23 Decembrie 2008
2052 Vizualizari | 0 Comentarii
Doru Tompea
• Universitatea Petre Andrei din Iasi a aderat la Charta Erasmus si a obtinut finantare europeana de milioane de Euro pentru proiecte academice • Pe langa aceste aspecte, profesorul Doru Tompea a prezentat un raport de control al Directiei Generale a Finantelor Publice Judetene care confirma clar ca UPA din Iasi nu are nici o datorie la stat si ca universitatea condusa de Niculae Niculescu, Universitatea Petre Andrei Iasi, este cea care datoreaza statului peste 2 milioane lei • "Este inca un mare razboi castigat cu Nae Niculescu. Documentul vine dupa doi ani de anchete ale organismelor de control, manipulate de Niculescu, ca UPA din Iasi nu are datorii la stat si ca Niculescu va plati cele peste 2 milioane de lei datorie la stat", a mai declarat profesorul Tompea • Un alt proiect important realizat de profesorul Doru Tompea este editarea, cu finantare de la Ministerul Culturii si Cultelor, a operei Omnia, in XVI volume despre marele om de cultura Petre Andrei, in editie bilingva
Universitatea Petre Andrei din Iasi a aderat la Charta Erasmus si a obtinut finantare europeana de milioane de Euro pentru proiecte academice. Ieri, la sediul Fundatiei Academice Petre Andrei, au fost prezentate de catre presedintele fundatiei, profesorul Doru Tompea, ultimele succese academice. Universitatea Petre Andrei (UPA) din Iasi a intrat in clubul select academic Erasmus, ce presupune mobilitatea studentilor de a studia la universitati celebre din Europa. Pe langa aceste aspecte, profesorul Doru Tompea a prezentat un raport de control al Directiei Generale a Finantelor Publice Judetene care confirma clar ca UPA din Iasi nu are nici o datorie la stat si ca universitatea condusa de Niculae Niculescu este cea care datoreaza statului peste 2 milioane de lei. "Vreau sa va prezint o serie de lucruri bune pe care le-am realizat la Universitatea Petre Andrei din Iasi. Este vorba de primirea noastra in grupul universitatilor europene partenere in cadrul proiectului academic Erasmus, cat si obtinerea unor proiecte academice ale noastre din bani europeni in valoare de cateva milioane de Euro", a declarat profesorul Doru Tompea. Fara datorii Profesorul Doru Tompea a prezentat un raport de control al Directiei Generale a Finantelor Publice Judetene, ce confirma ca UPA din Iasi nu are datorii la stat si ca este in ordine si sub aspectul fiscalitatii, pe langa faptul ca este universitate acreditata. "Este inca un mare razboi castigat cu Nae Niculescu. Documentul vine dupa doi ani de anchete ale organismelor de control, manipulate de Niculescu, ca UPA din Iasi nu are datorii la stat si ca Niculescu va plati cele peste 2 milioane de lei datorie la stat", a mai declarat profesorul Doru Tompea. Un alt proiect important realizat de profesorul Doru Tompea este editarea, cu finantare de la Ministerul Culturii si Cultelor, a operei Omnia, in XVI volume, despre marelui om de cultura Petre Andrei in editie bilingva. "Acesta a fost principalul meu proiect demarat din anii `90 privind realizarea operei Omnia a lui Petre Andrei, iar in ianuarie 2009 vor aparea primele cinci volume din cele XVI, cate vor fi in total, si de mentionat este si faptul ca vor aparea in editie bilingva, respectiv in romana si engleza", a declarat profesorul Doru Tompea.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fara datorii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1382 (s) | 22 queries | Mysql time :0.018720 (s)