News Flash:

UPA din Iasi se apropie de finalizarea legalitatii depline

8 Septembrie 2009
2358 Vizualizari | 0 Comentarii
Doru Tompea
• Reprezentantii Universitatii "Petre Andrei" din Iasi se apropie cu pasi hotarati de finalizarea intrarii in deplina legalitate a intregii universitati prin preluarea intregului personal didactic si nedidactic de la facultatile de Drept si Economie • In acelasi timp, indreaga cladire a universitatii a fost preluata si au fost realocate spatiile facultatilor exceptand spatiile aferente Departamenulului Financiar-Contabil care a fost sigilat urmand a fi preluat in prezenta uneia dintre cele mai importante firme de audit financiar si contabil • Pentru a evita tentativele brutale ale lui Niculescu de a destabiliza functionarea normala a UPA din Iasi, sunt atentionate firmele de paza din Iasi ca orice contract intre acestea si cetateanul Niculescu este nul de drept deoarece orice asemenea act este indreptatit sa-l semneze doar rectorul confirmat de MECI, prof. univ. dr. Doru Tompea.


Reprezentantii Universitatii "Petre Andrei" (UPA) din Iasi se apropie cu pasi hotarati de finalizarea intrarii in deplina legalitate a intregii universitati prin preluarea intregului personal didactic si nedidactic de la facultatile de Drept si Economie. De asemenea, in proportie de peste 99 la suta, studentii de la Economie si Drept au facut cerere de transfer pentru a trece la UPA din Iasi. In acelasi timp, intreaga cladire a universitatii a fost preluata si au fost realocate spatiile facultatilor exceptand spatiile aferente Departamenulului Financiar-Contabil care a fost sigilat urmand a fi preluat in prezenta uneia dintre cele mai importante firme de audit financiar si contabil, firma care va analiza toate datele financiar-contabile care au apartinut organizatiei non-guvernamentale UPA Iasi. "Continui mandatul special de readucere in legalitate si la normalitate a Universitatii "Petre Andrei" din Iasi. In acest sens, aproape am finalizat incadrarea personalului didactic si nedidactic auxilar al tuturor facultatilor si preluarea personalului de la Drept si Economie. Suntem bombardati de studenti pe care trebuie sa-i preluam de la cele doua decanate in urma unei expertize corecte, respectiv cu CNP, numar matricol, pentru ca o persoana mandatata a furat hardul cu baza de date. Incepem sa functionam normal si am realocat toate spatiile academice catre facultati", a declarat profesorul Doru Tompea, rectorul confirmat de Ministerul Educatiei prin Ordinul nr. 4.924 / 10 iunie 2009, al UPA din Iasi. In acelasi timp, Universitatea Apollonia a decis sa revina in legalitate, respectiv la baza legii de infiintare 481 din 2002, si pentru o colaborare benefica intre cele doua institutii, respectiv cu UPA din Iasi, urmand a se discuta realizarea unui consortiu cu aceasta institutie academica. Un alt punct important este si cel legat de pregatirea examenului de licenta de la Facultatea de Economie, o comisie desemnata de Consiliul Profesoral ocupandu-se de verificarea corectitudinii dosarelor candidatilor. Pentru a evita tentativele brutale ale lui Niculescu de a destabiliza functionarea normala a UPA din Iasi, sunt atentionate firmele de paza din Iasi ca orice contract intre acestea si cetateanul Niculescu este nul de drept deoarece orice asemenea act este indreptatit sa-l semneze doar rectorul confirmat de MECI, prof. univ. dr. Doru Tompea.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.4899 (s) | 22 queries | Mysql time :0.367690 (s)