News Flash:

UPDATE 20.05: Rezultatele la clasa a VIII-a de la Evaluarea Nationala au fost afisate! Vezi care sunt!

29 Iunie 2012
28635 Vizualizari | 9 Comentarii
Scolile din Iasi au inceput sa afisese rezultatele la evaluarea nationala. Astfel, la Scoala Alexandru cel Bun, doua eleve, Filip Stefana (media totala - 9,82) si Dron Domnica (media totala - 9,80) au luat nota 10 la matematica.

Rezultate s-au mai afisat si la Scoala Carmen Sylva si la Liceul Vasile Alecsandri. La Scoala Bogdan Petriceicu Hasdeu, doi elevi au obtinut 10 pe linie: Zugravu Andrei si Tofan Alexandru (acesta a terminat si clasele V - VIII cu media finala 10).

UPDATE 11:00 - La Scoala "Otilia Cazimir", cea mai mare nota a fost 9,40 - Ioana Ghitun. UPDATE 11:10 - La Colegiul National "Mihai Eminescu", din cei 99 de elevi, doi au obtinut media 10. Este vorba despre David Ana-Maria si Hreapca Petra Teodora. Ce amai mica nota este 6,75.


Cele mai bune 10 licee din Iasi 

1. Colegiul National Iasi

Matematica informatica – 9,59

Matematica informatica - intensiv engleza – 9,59

2. Liceul Costache Negruzzi Iasi

Matematica-informatica intensiv engleza – 9,39

Filologie bilingv engleza – 9,23

Filologie intensive engleza – 9,36

3. Colegiul National Emil Racovita Iasi

Matematica-informatica – 9,47

Matematica-informatica – intensiv engleza – 9,47

Stiinte ale naturii – 9,58

Filologie -intensiv engleza – 9,20

4. Liceul de informatica Grigore Moisil Iasi

Matematica-informatica – 8,80

5. Colegiul National Mihai Eminescu

Matematica informatica - bilingv franceza – 8,80

Matematica informatica - bilingv engleza – 9,10

Stiinte ale naturii – 9,22

Filologie - bilingv franceza – 8,47

Filologie bilingv engleza – 8,76

Filologie – 9,16

Matematica- informatica - intensiv engleza – 9,28

Matematica- informatica - intensiv germana – 9,28

6. Liceul teoretic Miron Costin

Matematica-informatica – 8,41

Stiinte ale naturii – 8,39

Filologie - intensiv engleza – 8,08

Stiinte sociale – 8,26

7. Liceul teoretic Alexandru Ioan Cuza Iasi

Matematica – informatica – 8,08

Stiinte ale naturii – 8,21

Filologie intensiv engleza – 8,02

Filologie – 8,02

Stiinte sociale – 8,22

8. Colegiul Economic Administrativ

Comert – 8,56

Economic – 7,89

9. Colegiul National Garabet Ibraileanu

Stiinte ale naturii – 8,97

Filologie - bilingv engleza – 7,77

Filologie - bilingv franceza – 7,93

Filologie - intensiv engleza – 8,58

Stiinte sociale – 8,67

Matematica informatica – 8,66

10. Liceul teoretic Vasile Alecsandri

Matematica-informatica – 8,83

Filologie- bilingv engleza – 8,35

Filologie bilingv franceza – 8,05

Filologie - bilingv germana – 7,05

UPDATE 20:05 "La nivelul judetului Iasi se inregistreaza un numar foarte mic de contestatii la evaluarea nationala, 297 la Limba si literatura romana si 203 la Matematica, ceea ce inseamna un procent de aproximativ 4 la suta la Limba romana si aproximativ 3 la suta la Matematica. Numarul scazut de contestatii demonstreaza faptul ca elevii au fost multumiti de notele obtinute, considerand ca evaluarea, obiectiva, a reflectat exact nivelul lor de pregatire", a precizat Sabina Manea, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ).
 
UPDATE 11:15 - La Colegiul "Costache Negruzzi", rezultatele la clasa a VIII-a pot fi vizualizate AICI. Aici s-au obtinut 11 medii de 10 curat. 6,55 a fost cea mai mica medie.


UPDATE 11:30 - La Colegiul de Arte "Octav Bancila", din cei 92 de candidati, cea mai mare nota a fost obtinuta de Elisei Monica Nicoleta - 9,90. Cea mai mica medie este 3,50.

UPDATE 11:40 - La Colegiul "Emil  Racovita", trei elevi au luat nota 10 pe linie.

UPDATE 11:42 - La "Garabet Ibraileanu", cea mai mare nota a fost 9,55, iar cea mai mica 6,60.

UPDATE 11:42 - La Colegiul "Richard Wurmbrand", un singur  elev a luat 10, Nicoara Tudor.

UPDATE 12:07 - La Scoala "Gheorghe Marzescu", un candidat a luat probabil cea mai mica nota de la nivelul judetului Iasi - 1,75.

UPDATE: 12:14: La Scoala "George Calinescu" din Dacia, cea mai mare medie este 9,22, iar cea mai mica - 1,42.

UPDATE 12:23: Vezi aici rezultatele la clasa a VIII-a de la "Richard Wurmbrand", Scolile "Otilia Cazimir", "Gheorghe Marzanescu", "Veronica Micle", Liceul "Vasile Alecsandri" si Colegiul "Octav Bancila".
Tot aici si rezultatele
la clasa a VIII-a  de la scolile din Cornesti, Horlesti, Slobozia Deal, Dobrovat, Barnova, Ciurea, Hadambu, Lunca Cetatuii, Mogosesti, Miroslava si Voinesti.

UPDATE 13:49 - La Colegiul "Stefan cel Mare" din Harlau, cea mai mare nota a fost obtinuta de Porojniuc Iuliana - 9,75, iar cea mai mica - 6,60. Aici, examenul a fost sustinut de 32 de elevi.

UPDATE 14:04 - La Scoala Carmen Sylva, cea mai mare nota (7,30) a fost obtinuta de Mirela Ciulei, eleva de etnie rroma care, anul trecut, a fost corigenta la purtare. Aici, cea mai mica nota a fost 4,60.


UPDATE 13:18 - La Scoala Generala "Ion Creanga", cea mai mare nota - 8.80 - a fost luata de Esimof Constantin, iar cea mai mica nota - 3,20.

UPDATE 15:40 - Procentul de promovabilitate inainte de contestatii, la nivelul judetului Iasi, este de 62,12%. 81,46% au luat nota de trecere la limba si literatura romana, iar 48,24% - la matematica. 67 de medii de 10 au fost obtinute la limba romana. Ingrijrator este faptul ca peste 3600 de elevi au obtinut note sub 5 la matematica. "Din statisticile pe care le am in fata va pot spune ca procentul de la limba romana este unul foarte bun. De asemenea, daca este sa ne uitam si sa analizam, comparativ cu cele de anul trecut, si aici trebuie sa luam in considerare ca sunt rezultate partiale, inainte de contestatii, media procentului la nivelul intregului judet este cu 10% mai mica decat cea de anul trecut. Desigur, avand in vedere ca la matematica vorbim de o stiinta exacta, au fost mai multe note de 10 comparativ cu cele de la limba romana, unde se tine cont de capacitatea elevului de asimilare, interpretare, talentul acestuia. Totusi, este ingrijoratoare cifra de peste 3600 de note sub 5 la matematica, lucru ce arata ca elevii nu reusesc sa treaca pragul. Aici cred ca rezultatul reflecta si nivelul de preocupare al parintilor fata de copil, modul in care acestia sunt preocupati de activitatea acestora. Cred ca procentul de promovabilitate dupa contestatii va creste cu 2 sau 3 la suta", a declarat Camelia Gavrila, sefa ISJ Iasi.

UPDATE 16:29 - "Vreau sa va spun ca avem rezultate ciudate la matematica. Va rog sa va uitati la nivelul fiecarei scoli si sa vedeti ca sunt situatii unde avem clase cu note la matematica de la 1,20, 2,80, 8, 80 si 10. Este foarte clar ca la aceasta disciplina unii copii au invatat, iar altii nu au invatat. Este foarte mult ca sunt peste 3500 de note sub 5 la matematica. Cele mai multe sunt la unitati din mediul rural, dar sa nu uitam ca si in municipiul Iasi sunt accidente de acest gen. Va dau ca exemplu Scoala Gh. Marzescu. A fost vorba de faptul ca au existat si camere de supraveghere si ca astfel s-au putut vedea rezultalte corecte la evaluarea nationala. Repet, este diferenta foarte clara intre cei care au invatat si cei care nu au invatat", a declarat Nicu Miron, inspector de specialitate pe matematica in cadrul ISJ Iasi. 


UPDATE 17:01: Cititi in randurile de mai joc reactiile elevilor ieseni care au obtinut note mari la evaluarea nationala!

Laura Morosanu, eleva care a luat examenul cu nota 10, la Colegiul "Emil Racovita": "Dupa parerea mea, Evaluarea Nationala este unul dintre cele mai importante teste din viata unui elev. Este incununarea muncii noastre din cei patru ani, atat a elevilor cat si a profesorilor. Subiectele din acest an mi s-au parut relativ usoare, dar care, pentru rezolvare, necesitau un anumit bagaj de cunostinte. Datorita mediului de dezvoltare existent la Colegiul National "Emil Racovita", care chiar mi-a placut, imi doresc sa petrec urmatorii patru ani tot aici, la profilul de Stiinte". 

Porusniuc Iuliana Bianca, de la Colegiul National "Stefan cel Mare" din Harlau: "Media pe care am obtinut-o la Evaluarea Nationala, cu 10 la matematica si 9,50 la limba romana, este una care ma onoreaza si consider ca reflecta efortul depus in toti cei patru ani de gimnaziu. Subiectele mi s-au parut de nivel mediu ca grad de dificultate si sunt bucuroasa ca am reusit sa ma concentrez suficient de bine pentru ca notele obtinute sa imi dea satisfactia ocuparii unui loc la profilul pe care mi-l doresc, fara mari emotii".

Andrei Constantin Panainte, Colegiul "Costache Negruzzi": Cu bucuria si satisfactia obtinerii punctajului maxim la acest concurs (evaluarea nationala) doresc sa multumesc din suflet profesorilor care m-au invatat si educat dar si  parintilor mei care m-au sustinut si indrumat. Pregatirea acestui examen nu a fost simpla , a insemnat multiple renuntari, mai ales la joaca si fotbal, acestea fiind    inlocuite de calcule matematice si lecturi suplimentare. Dorinta de a fi tot mai bine pregatit m-a indemnat mereu sa studiez cat mai mult, acest lucru fiindu-mi  insuflat si de exemplul personal al parintilor mei. Orele de fiecare zi de la scoala  s-au impletit armonios cu studiul individual si, urmand indicatiile dascalilor mei ,am cautat mereu sa acumulez cat mai multe cunostinte, intr-un efort sustinut de la inceputul scolii. Sunt mandru de scoala la care invat de profesorii mei , ei si inaintasii elevi de marca ai acestui liceu find pentru mine un exemplu pe care ma starduiesc din toata inima sa-l urmez".Stirea se actualizeaza.

Rezultatele finale la clasa a VIII-a vor fi afisate si pe site-ul Ministerului Educatiei,
aici.

Click aici pentru a descarca modelul de contestatie!

Cititi si
Subiect scandalos la Evaluarea Nationala - FOTO

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Rezultatele_de_la_evaluarea_nationala0
rezultatele evaluarea nationala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (9)

Filip Stefana  | #246849
EUUUU !!
lulu  | #246878
Hai si cu stiri de la liceul sportiv
vio  | #246938
Corigenta la purtare?!?!?!?! De unde ati scos asta ????
edy  | #246957
Si de la Liceul tehnologic din Gropnita ,cand?
coleg  | #247009
Panainte, cine ti-a scris scrisoarea asta comunista? Hai ca prea suna a elogiere si divinizare a liceului. Jenant !
elev  | #247035
Despre rezultatele bune ale elevilor din mediul rural de ce nu scrieti nimic?
123  | #247104
la racovita rezultatele sunt de anu trecut:|
anonim  | #247368
rezultatele de la national ? :-s
Diana  | #264714
Multe informatii eronate! De exemplu - cea mai mare medie de la Scoala Otilia Cazimir!
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2628 (s) | 24 queries | Mysql time :0.116602 (s)