Eveniment-Social

UPDATE / Autoritatile locale il cauta pe acest tanar disparut de acasa! Voi l-ati vazut? – FOTO,VIDEO

Publicat: 10 ian. 2017
UPDATE: Zeci de voluntari, pompieri si politisti sunt in cautarea tanarului disparut in noaptea de sambata spre duminica. Deocamdata cautarile nu au dat nici un rezultat, chiar daca efortul celor care il cauta a fost unul urias. In unele locuri zapada atinge chiar si 2 metri, ceea ce nu face decat sa ingreuneze cautarea. In noaptea de sambata spre duminica, cinci tineri din Oteleni au plecat spre o discoteca din comuna Butea, unde au petrecut cateva ore. Tinerii au aflat abia ieri ca Agiurgioaiei Alexandru nu a mai ajuns acasa. 

STIRE INITIALA: Politistii din Iasi cauta un tanar, de 24 ani, care a plecat de acasa si nu a revenit pana in prezent. Cei care pot oferi informatii care sa conduca la gasirea tanarului, sunt rugati sa sune la numarul unic de urgenta – 112 ori sa anunte cea mai apropiata unitate de politie.
 

La data de 9 ianuarie, politistii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi au fost sesizati ca, la data 7 ianuarie, Agiurgioaei Alexandru Vasile, de 24 ani, din comuna Oteleni a plecat de acasa si nu a mai revenit.
 
Aceasta are 1.76 m. inaltime, constitutie astenica, fata ovala, ten deschis, ochi caprui, par saten, tuns scurt.
Nu se cunosc articolele de imbracaminte pe care tanarul le purta la momentul plecarii de la domiciliu.
 
Persoanele care pot oferi informatii care sa conduca la gasirea lui sunt rugate sa sune la numarul unic de urgenta – 112, ori sa anunte cea mai apropiata unitate de politie.  

In aceste momente il cauta 20 de politisti, si 30 de voluntari, se asteapta ca numarul cautatorilor sa fie suplimentat, astfel incat in cursul zilei de azi vor fi prezenti si reprezentanti ISUJ Iasi.

Adauga un comentariu