Actualitate

UPDATE – Blocaj rutier pe ruta Iasi – Podu Iloaiei! – FOTO

Publicat: 03 aug. 2016

Pe ruta Iasi – Podu Iloaiei, soferii ieseni au avut parte de stres inca de la primele ore ale diminetii din cauza unor lucrari la pod care au inceput inca de la ora 8:00. S-a format o coada de masini lunga de 3 kilometri, in zona nu se afla nici un politist, iar soferii considera ca cei de la Politia Rutiera si de la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale  au fost iresponsabili deoarece aceste lucrari nu au fost anuntate din timp. Societatea contractata si autorizata pentru realizarea acestor reparatii a fost conditionata printr-un aviz al Serviciului Rutier Iasi ca sa emita o informare publica inainte de inceperea lucrarilor prin intermediul canalelor mass-media, conditie ce nu a fost respectata, acestia restrictionand circulatia in zona si luand soferii pe nepregatite. Soferilor li se recomanda sa evite drumul national DN28 deoarece se circula pe un singur rand, iar pentru traversarea zonei este nevoie de minim 30 de minute, coada de autoturisme incepand de la Letcani pe un sens de mers, iar din sens invers ajunge la Baltati. Sursa foto Facebook grup „Radar Iasi Oficial”.

UPDATE 16:35 – In urma cu o ora traficul rutier de pe ruta Iasi – Podu Iloaiei a inceput sa se decongestioneze, circulatia autoturismelor realizandu-se pe ambele benzi, insa o mare parte din participantii la trafic reclama intarzierile cauzate de aceste lucrari neanuntate.

Vezi si  Cosmar rutier! Un semafor a provocat haos intr-un cartier din Iasiloading...

Comentarii
  • Acelasi articol cu ziaruldeiasi (ei l-au scris in urma cu 2-3 ore), ati uitat sa copiati faza cu accidentul din Tg frumos. Ceva detalii? La aceasta ora cum se circula? asta am vrea sa stim, noi cititorii.

Adauga un comentariu