Securitate

Update de securitate de la Adobe

Publicat: 16 iun. 2011

Ultimul update de securitate trimestrial de la Adobe acopera Flash, Shockwave, Reader, Acrobat, ColdFusion, LifeCycle si Blaze.

Dupa doar noua zile, o alta exploatare critica „zero-day” din player-ul Adobe Flash a fost rezolvata. Adobe a lansat update-uri pentru Windows, MacOS X, Solaris si Linux, update-urile pentru versiunea Android a Flash Player fiind asteptate la sfarsitul acestei saptamani.

Toate cele 24 de vulnerabilitati acoperite de update pot duce la executia de cod de la distanta, a precizat Adobe.
Adobe Reader si Acrobat au fost de asemenea updatate pentru a rezolva vulnerabilitati critice. In Adobe s-au rezolvat 13 vulnerabilitati, dintre care cateva aplicandu-se doar la Adobe Reader X.

Cel mai important este ca acum Adobe Acrobat 10.1 include modul sandbox disponibil de la inceputul acestui an in Adobe Reader X. Ultimele lansari pot fi obtinute alegand butonul „Help”, apoi „Check for updates” sau prin vizitarea http://get.adobe.com/reader.

Lifecycle si Blaze au fost updatate pentru a se rezolva doua vulnerabilitati importante de securitate.
Adobe ColdFusion are de asemenea doua vulnerabilitati importante de securitate ce ar putea duce la probleme denial of service (DoS) si cross-site request forgery (CSRF).loading...

Adauga un comentariu