Actualitate

UPDATE: Elena Udrea, retinuta de DNA. A fost scoasa cu catuse la maini si a ajuns in arestul politiei fara – VIDEO

Publicat: 10 feb. 2015

Elena Udrea a fost retinuta, marti seara, de procurorii anticoruptie. Fostul ministru a studiat mai bine de zece ore dosarul Microsoft, dupa care a dat explicatii in fata procurorilor in aceasta speta.

La iesirea din sectia DNA Elena Udrea a facut o singura afirmatie:

„Ii poti pune catuse Elenei Udrea, dar nu adevarului”, a spus Udrea zambind la iesirea de la DNA, inconjurata de politisti.

Udrea a ajuns la Arestul Capitalei fara a avea catuse la maini.

„Trebuie facuta o ancheta si responsabilii sanctionati pentru ca Elenei Udrea i s-au scos catusele in masina si pentru ca a fost protejata de presa la iesirea din DNA”, a declarat liberalul Ludovic Orban, la Antena 3.

La sediul DNA a fost audiat, marti seara, si omul de afaceri Ghoerghe Stelian, care ar fi unul dintre denuntatorii in dosarul Microsoft.

Urmeaza ca Elena Udrea sa fie prezentata unei instante – Inalta Curte de Casatie si Justitie in acest caz, pentru ca Udrea e fost ministru – cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile. Decizia judecatorilor nu va fi insa definitiva, putand fi atacata cu recurs in termen de trei zile.

Deputatii au aprobat luni, intr-o sedinta maraton care s-a intins pana dupa miezul noptii, toate solicitarile DNA care o vizeaza pe Elena Udrea – trei de incuviintare a arestarii, doua de incepere a urmaririi penale si una de extindere a urmaririi penale. Deciziile au fost publicate, in aceeasi seara, in Monitorul Oficial.
Comentarii
  • Golanca băsistă a ajuns, în sfârșit, acolo unde îi era locul. SĂ VEDEM DACĂ I SE VOR CONFISCA BUNURILE DOBÂNDITE PRIN FRAUDĂ ! BRAVO STRIBLEA !

Adauga un comentariu