Actualitate

UPDATE – Incendiar! O cunoscuta stewardesa de la Blue Air, acuzata de camatarie! Ieseanca ascunde un secret teribil din trecutul ei – FOTO

Publicat: 24 ian. 2019

@ O tanara din Iasi care lucreaza pe postul de stewardesa la una dintre cele mai mari companii aeriene din lume ascunde un secret teribil @ In trecut, aceasta a fost implicata in mai multe combinatii cu diverse personaje controversate din lumea afacerilor imobiliare @ Numele tinerei iesence care este extrem de popular in mediul online apare chiar intr-o plangere depusa la Parchet pentru inselaciune, in urma careia o intreaga familie a ajuns pe drumuri

UPDATE – Stefania Sidor a fost data afara de la Blue Air

Conform unui comunicat de presa, trimis pe mailul redactiei, Stefania Sidor nu mai lucreaza la Blue Air din data de 1 decembrie 2018:

Blue Air doreste sa comunice faptul ca relatiile contractuale intre companie si Stefania Sidor au incetat incepand cu 01.12.2018. 

Blue Air, cea mai mare companie aeriana romaneasca dupa numarul de pasageri transportati, are un inalt standard de recrutare a personalului si desfasoara evaluari constante pentru a se asigura ca fiecare angajat dovedeste profesionalism si respecta valorile companiei.

Stirea initiala – O tanara din Iasi care a ajuns sa lucreze pentru una dintre cele mai importante companii de transporturi aeriene din lume ascunde un secret teribil din trecutul ei.

Stefania Sidor, in varsta de 35 de ani, este extrem de cunoscuta in mediul online, lucrand pentru diverse publicatii cu specific feminin, iar de scurta vreme este angajata ca stewardesa la compania de transporturi Blue Air. Pozand intr-un model pentru tinerele din jur, Marinela Stefania Sidor ascunde insa un secret teribil, numele ei aparand intr-un scandal de inselaciune din lumea afacerilor imobiliare.

Este vorba despre o plangere depusa in urma cu aproape doi ani la Parchetul de pe lânga Tribunalul Iasi de catre ieseanul Gabriel Mircea Tarabuta, care sustine ca a fost inselat de patronul unei agentii imobiliare aflat in diverse combinatii cu alte personaje controversate, printre care s-ar fi aflat si tanara ieseanca.

"In anul 2012 am dat un anunt la un ziar local pentru vinderea apartamentului proprietate personala… Anuntul a fost preluat de catre Balteanu Stelian din loc. Letcani, jud. Iasi, patron al Agentiei Imobiliare ROM CASA Balteanu SRL, care s-a prezentat la domiciliul nostru pentru a-l vizualiza in vederea promovarii si ulterior vanzarii… In acel apartament locuiam impreuna cu mama mea si cu logodnica mea.
Numitul Balteanu Stelian ne-a vizitat acasa timp de circa un an de zile, afland astfel ca eu si cu mama eram intr-o situatie precara in urma decesului tatalui meu, mama fiind pensionara cu grave probleme de sanatate. Domnul Balteanu Stelian, constatand aceasta situatie disperata a noastra, a profitat si ne-a propus un mic ajutor financiar, cu conditia ca si noi sa-l ajutam pe el sa obtina un imprumut pentru a-si putea dezvolta afacerea, respectiv extinderea agentiei imobiliare, promitandu-ne mie si logodnicei mele ca ne va angaja la societatea dansului", se arata in reclamatia facuta de ieseanul Gabriel Mircea Tarabuta.

Citeste si: Combinatii imobiliare scandaloase, ascunse in spatele unei mega-companii din Iasi: Afaceristii vinovati incearca sa scape cu fata curata

Au imprumutat bani si a garantat cu casa in care locuia toata familia

Barbatul in varsta de 45 de ani mai povesteste ca a fost convins de patronul agentiei imobiliare sa faca un imprumut de 20.000 de euro de la o tanara pe care nu o cunostea, imprumut pe care l-ar fi facut chiar de la Stefania Sidor si pe care l-a garantat cu casa in care locuia alaturi de mama vaduva si logodnica sa.

"Noi, fiind deosebit de afectati emotional dupa decesul tatalui meu, am crezut in toate aceste promisiuni… La randul sau, ne-a propus ca eu impreuna cu mama sa garantam cu apartamentul proprietate obtinerea unui imprumut pe numele nostru, urmand ca imediat, acesti bani sa intre in posesia lui. Am acceptat aceasta propunere, toate actele fiind semnate si legalizate la Notarul Alexandru Ochiros, actele constand in doua contracte afisate la dosar. Imprumutul a fost obtinut la data de 21.02.2014 si a fost in valoare de 20.000 euro, iar banii au fost primiti de catre Balteanu Stelian in moneda euro, de la dna (camatar) Sidor Marinela Stefania, cu domiciliul in Iasi", se mai arata in plangerea depusa la parchet.

Citeste si: Exploziv! Jonglerii financiare, facute de patronul unui lant de restaurante din centrul Iasului. Controversatul afacerist a intrat in vizorul Fiscului

Au fost scursi de ultimii bani si aruncati pe drumuri

Apoi, ieseanul mai sustine faptul ca, din toti acei bani, nu a vazut decat o mica parte, iar pentru ca nu a mai putut acoperi imprumutul, a pierdut casa in care locuia cu parintele in varsta de 80 de ani.

"Din aceasta suma, eu si mama am primit de la Balteanu Stelian suma de 7.000 ron in prezenta notarului. Imprumutul avea scadenta dupa trei luni de zile, iar in acest interval, numitul Balteanu Stelian trebuia sa ne restituie imprumutul, urmand ca noi sa-l returnam numitei Sidor Marinela, lucru pe care el nu l-a facut, astfel incat, familiei noastre i-a fost vandut apartamentul la licitatia publica din data de 30.09.2014, pentru suma de 140.100 ron (32.000 euro). Ulterior, luni, 17.11.2014, am fost evacuati toti trei din apartament si aruncati in plina iarna pe strada. Din culpa lui Balteanu Stelian am stat in scari de bloc si chiar in Gara Iasi aproximativ o saptamana, pierzand in urma evacuarii toate bunurile obtinute de catre parintii mei intr-o viata de om (80 ani), acestea fiindu-mi furate, neavand unde sa le depozitam", a mai povestit ieseanul.

Dupa o saptamana de la data evacuarii, patronul agentiei imobiliare le-ar fi gasit pentru inchiriere un apartament, avansul si garantia pentru inchiriere fiind achitate din banii familiei evacuate, asta desi Balteanu le-ar fi promis ca se va ocupa de toate cheltuielile. Apoi, s-a ajuns ca familia sa fie evacuata si din apartamentul inchiriat.

Citeste si: Patronul si camatarii le-au distrus viata. Ce au patit acesti oameni este revoltator – FOTO, VIDEO

"Mentionez ca luni, 15.12.2015, am primit in contul curent al mamei mele, de la executori, in urma licitatiei, o diferenta baneasca…suma fiind de 8.300 euro, din care, ulterior, numitul Balteanu Stelian ne-a excrocat ,folosind metode de intimidare, de suma de 5.100 euro, sub pretextul ca ne achizitioneaza apartament prin programul Prima Casa… Va informez ca din cauza problemelor grave de sanatate si a traumelor suferite din cauza evacuarii si pierderii tuturor bunurilor, situatia mamei s-a agravat, astfel incat, la data de 27.11.2015, mama a decedat", se mai arata in plangerea depusa la parchet de ieseanul Gabriel Mircea Tarabuta.

Punct de vedere

Mi-ati solicitat un punct de vedere cu privire la cele scrise de dvs. mai sus.
Prin intermediul acestei comunicari va informez ca imi manifest in mod explicit DEZACORDUL folosirii, de catre dvs. sau orice departament al trustului dvs. Buna Ziua Iasi, a oricaror date personale, fotografii, viedoclipuri, inregistrari, inscrisuri, documente ce au legatura cu persoana mea, subsemnata Sidor Stefania.
Avand in vedere incalcarea drepturilor de mai jos, va solicit stergerea tuturor articolelor in care sunt mentionata direct si/sau indirect, cu caracter real, fictiv, pamflet, satira sau de orice alta natura, atat in publicatiile trustului dvs. online si/sau tiparit. 
In caz contrar, voi apela la toate mijloacele legale de care dispun in calitate de cetatean roman si european, al caror drepturi mi-au fost vadit incalcate.
Potrivit prevederilor art. 8 alin. (1) din CEDO, odata cu publicarea articolului https://www.bzi.ro/incendiar-o-cunoscuta-stewardesa-de-la-blue-air-acuzata-de-camatarie-ieseanca-ascunde-un-secret-teribil-din-trecutul-ei-foto-680958, fara consimtamantul meu scris si/sau verbal, mi-ati incalcat dreptul la viata privata personala si viata privata sociala.
Potrivit art. 10 alin. (2) din CEDO, odata cu publicarea articolului mai sus mentionat, reputatia mea a fost afectata, imaginea si increderea profesionala de asemenea.
Art. 58 din Noul Cod Civil prevede ca orice persoana are dreptul la viata, la sanatate, la integritate fizica si psihica, la demnitate, la propria imagine, la respectarea vietii private, precum si alte asemenea drepturi recunoscute de lege, drepturi pe care publicatia dvs. mi le-a incalcat in mod specific prin scrierea si publicarea articolului de mai sus.
Art. 71 Dreptul la viata privata
(1) Orice persoana are dreptul la respectarea vietii sale private.
(3) Este, de asemenea, interzisa utilizarea, in orice mod, a corespondentei, manuscriselor sau a altor documente personale, precum si a informatiilor din viata privata a unei persoane, fara acordul acesteia ori fara respectarea limitelor prevazute la art. 75.

Art. 72 Dreptul la demnitate 
(1) Orice persoana are dreptul la respectarea demnitatii sale. 
(2) Este interzisa orice atingere adusa onoarei si reputatiei unei persoane, fara consimtamantul acesteia ori fara respectarea limitelor prevazute la art. 75. 
Prin art. 73 Dreptul la propria imagine: 
(1) Orice persoana are dreptul la propria imagine. 
(2) In exercitarea dreptului la propria imagine, ea poate sa interzica ori sa impiedice reproducerea, in orice mod, a infatisarii sale fizice ori a vocii sale sau, dupa caz, utilizarea unei asemenea reproduceri. Dispozitiile art. 75 raman aplicabile.
Art. 74 Atingeri aduse vietii private    
Sub rezerva aplicarii dispozitiilor art. 75, pot fi considerate ca atingeri aduse vietii private:
e) tinerea vietii private sub observatie, prin orice mijloace, in afara de cazurile prevazute expres de lege;
f) difuzarea de stiri, dezbateri, anchete sau de reportaje scrise ori audiovizuale privind viata intima, personala sau de familie, fara acordul persoanei in cauza;
h) utilizarea, cu rea-credinta, a numelui, imaginii, vocii sau asemanarii cu o alta persoana; 

Avand in vedere incalcarea drepturilor de mai sus, va solicit stergerea tuturor articolelor in care sunt mentionata direct si/sau indirect, cu caracter real, fictiv, pamflet, satira sau de orice alta natura, atat in publicatiile trustului dvs. online si/sau tiparit. 

In caz contrar, voi apela la toate mijloacele legale de care dispun in calitate de cetatean roman si european, al caror drepturi mi-au fost vadit incalcate.

sursa foto: Facebook
Comentarii
 • ******** asta ii cică administrator pe pagina Iași de pe Facebook și de acolo își racolează clienții….mână în mâna cu oagenție imobiliară…la pușcărie cu tine zdreamta…mergeti la fostul ei soț…ala știe mai multe și a părăsit ******** când a văzut ce combinații face

  • Daaaaaa, e tare de tot asta! Si mai au una: „a ajuns sa lucreze pentru una dintre cele mai importante companii de transporturi aeriene din lume”! 😀

 • Auzi la ea… dreptul meu de cetatean european! Hahaha! Ea e cu rezistenta, cu #! Pe langa faptele astea ea are un cazier mult mai mare la capitolul barbati! Era consumata ca dama de companie de multi barbati potenti financiar! Cu o parte din ei, clienti fideli, in care a prins incredere, isi facea si poze dezbracata! Buna fata! Acum e o doamna in societate!

 • O gasiti pe parasuta asta mai mereu pe la Fratelli sa mearga cineva sa o filmeze si sa ii dea la fostu sot ca am inteles ca au ceva disputa pe copil ca si asa si a batut joc de el

  • E trecuta ma! Cine sa mai faca ceva cu ea! Sunteti nebuni! La ce femei sunt in Fratelli asta nu primeste nici apa de la robinet de la vreunu’! Vine tare generatia din urma, Stefania e obosita!

 • Este amanta lui Bodea de la PNL acum, și-a făcut câteva grupuri pe Facebook unde îl pupă mereu în cur pe prostul ăsta. Să vă uitați pe pagina lui Bodea cum dânsa apare mereu în comentarii. Acesta i-a promis un post într-o funcție publica dacă îl ajută să fie primar. Toate curvele se cred prințese pe Facebook.

 • Sidor, mai ții minte bătaia luată acum ceva timp în urmă la Skin-ul de Vară de la Ciric?
  Când umblai cu 3 bărbați odată și te-a turnat cel din Bacău? Ți-a luat hainele, geanta, telefonul și ai rămas dezbrăcată în pădure ptr că erau cumpărate din banii lui?
  Cum se face că acum îl șantajezi pe Bodea să te țină lângă el aproape altfel faci publice relațiile intime cu el. Ești o mizerie de femeie cu un copil acasă, ce exemplu dai tu acestuia.

 • Haha, asta e articol scris de cervatiuc, marele moderator care-l pupa-n fund pe chirica. Bzi, cand o sa scrieti ca analfabetul asta e angajat in primarie desi nu are nici bacalaureat, fiind transferat de la spatii verzi direct intr-un birou la et 2? Sau ca e platit din banii prostilor platitori de taxe si impozite ca sa-l pupe toata ziua in fund pe chirica?

 • O ordinară, când nu_îi cap e vai de picioare,Cum să pui botul la un ordinar de patron de agenție imobiliara, și sidor paremise k deține premier imobiliare, deci concluzia, o mână spală pe alta

 • Bodea o footea in sediul PNL pe Stefania Sidor. A intrat pe neasteptate dl. deputat C.A. Atunci au facut-o poștă…a fost in extaz corweta Sidor

 • E plin de rable in toata lumea. Nu le place munca ! Acestea, majoritatea lor traiesc bine pana la 30-35 de ani iar restul vietii lor este un calvar care se sfarseste in saracie si mizerie..

 • Din articol reiese faptul că Ştefania Sidor nu a comis nicio ilegalitate.
  Ştefania Sidor a acordat împrumutul şi şi-a recuperat împrumutul în mod legal.
  Acuzaţiile lui Tărăbuţă împotriva lui Bălteanu trebuie susţinute de probe/ dovezi.

 • Iti aduci aminte cand mama trimitea pachet cu mancare, iti dadeam tie, fomist-o!!! Mi-ai mancat toataaa mancarea! Sa iti fie rusine, eu inteleg ca ti-au placut carnatii, dar tot parizerul (big black) e mai bun!

 • Va curg balele dupa ea si va dati acum viteji pe net dupa ce v-a dat cu flit. Ciocul mic, saraciilor! Vedeti mai degraba de bataturile voastre din palma…

  • Nu mai curge la nimeni balele dupa ea. Poate doar tie. Intra in club ca o mare printesa cu sloboz pe fata dupa o mwitza mica in parcare. Vai de cwru ei de terminata, Unele dau din coate, altele din cwr ca sa puna pe masa o bucata de paine.

 • O stiu personal pe fata asta. Nu a fost curva si nici nu va fi. Asta pot sa garantez. Iar posta, cand vreodata in viata voastra va imaginati sa o faceti posta ? :)))) cand nu se ajunge la struguri, sunt acri, normal!

   • Chiar sunt eu, Robert C. Si spre surprinderea tuturor, ma bag pentru ca o stiu. Si chiar ne-am certat. Nu ne vorbim. Poate fi facuta oricum fata asta, numai nu curva si posta! E aroganta, e cu nasul pe sus, e cum vreti voi. Daca s a bagat aiurea in conbinatii si a gresit, va plati. Insa sa va vad pe voi ca va cresteti copilul singuri, ca aveti viata sociala, ca faceti si cariera si apoi sa vorbiti. Mai ales kktii astia de la fituica c.ur.ului fara carti de munca si cu foamea in gat!

    • Ce carieră are Sidor? :)))))) Cât despre creșterea copilului, hai să fim serioși. I l-a crescut mămica in Italia, nu l-a crescut ea. Câteva vizite și poze frumoase alături de copil nu înseamnă să-l crești.

     • Pai cam are cariera. Scrie articole bune pe site-uri unde voi cititi ca sa puteti trece ziua in siguranta. Pt ca altf v ati cam sinucide pt ce viata duceti. Are si job bun la o companie buna. Are si copil, are si u iubit la care multe doar visati…ca arata bine baietu, ce sa ne kkm pe noi? Iar vuzavi d3 copil, l a crescut cum a putut. Mai cu mama (iar ma-sa-i dracu, credeti-ma), mai cu bona, cand esti singura, ce vrei? Sa innebunesti cu un copil ? Iar fata e premianta si o adevarata domnisoara. Voi? Latrailor? Nici selfiurile nu va ies cum trebuie :))))) . Credeti-ma ca nu o am la suflet pe cr3ata asta insa nu accept sa o critice niste neica-nimeni ca voi. Deci hai sictir!

     • Pe bune? Jobul il are de la Marius B. pentru serviciile prestate. Divortul ca sa para ca e o victima si sa mai traga bani pentru copil de la baieti potenti, ca vorba vine, scopul scuza mijloacele, Comentariile ei sunt de kkt de aceea multi i-au dat ignor pe fb. Cauta mai acum un an bani pentru silicoane si botox… vad ca nu i-a iesit traba… MARSH!!!

 • Cervatiuc, treci la supt! Ți-e ciudă ca grupul ei e mai bun? Cum pla mea lucrezi în primărie fără bac luat? Tipa asta are 10 clase peste tine!
  Pupa-I în kur pe Chirica și a s I mi on e s ei pe care l-ai cenzurat tu și cu garoiul de claudiu care înjura pe oricine pe fb
  Sa pierdeți procesele cu ea
  Restu care comentează sunt postacii lui cervatiuc și garoiul lui *******
  Sau chiar ei scriu comentariile astea

 • Premier imobiliare ii face măgăriile la jegoasa… Bodea ii da sub codita… Căpitanul și echipa idem…. Nu nu nu.i penala… Ii gen Bianca Drăgușanu dar la scara 0.01

 • Stefania Sidor , cea care ravneste la o cariera de succes, dar nu reuseste niciunde. De la Tarom ( a lucrat la check-in) , a plecat in suturi. De la Blue-Air, dupa 6 luni , asa zisa “stewardesa”, a fost data afara in si mai multe suturi. Caracter mizer si joc murdar. Asta o defineste.

 • Ba,Stefania Sidor, cam asa patesti cand te mananca in cur de grija altora. Este o vorba din strabuni ”Ce ţie nu-ţi place altuia nu-i face” Si roata nu este patrata. Daca ai fi vre-o sfanta as mai zice si eu dar ai atatea fapte oribile facute, tie chiar nu-ti este rusine? Ar trebui facuta o ancheta jurnalistica in ceea ce te priveste sunt convins ca s-ar descoperi lucruri incredibile despre tine si tu stii exact la ce ma refer, nu mai zic de combinatiile intime pe care am inteles ca le ai cu diversi politicieni si asta se vede si din comentariile de mai sus 🙁 Am inteles ca vrei sa candidezi la Primaria Municipiului Iasi, dar nu cred ca vei ajunge nici macar femeie de serviciu acolo la caracterul infect pe care il ai. Imi este rusine ca Iasul are asa caracude. Hai SICTIR

 • Stefania Sidor va fi concediata de la BlueAir fiindca face compania de ras. In plus este o parasuta ce va ajunge in puscarie. O stiu din liceu cand ne-o sugea prin bai pentru tigari, ma mai tii minte mai flocoaso cum iti faceam guritza plina

   • Comentarii mincinoase!O fata super ok,de la noi nu a fost concediata.Bzi,o plangere penala din care țintă voastra e disculpata,e un fel de incendiarul neincendiar.Va dau un pont: Badarau Gabriela,stewardesa care intretine relatii sexuale cu pasagerii,pe bani,pe parfumuri!cereti un punct de vedere companiei,au primit reclamatii de la pasageri ptr Badarau și Marcu Diana.Spor

 • Felicitari, Stefania ! O tanara de succes, care a reusit sa se ridice prin forte propriii, si starneste invidia celolalti ! Nu mai comentati aiurea, saracilor, toti banii pe care i-ati vazut in veata voasta la un loc sunt sub 3000 Euro. Tine-o tot asa, Stefania ! Noi te sustinem, nu asculta vorbele rele pe care le arunca cei din jurul tau !

 • La urma urmei fiecare sa ridicat cum a putut,ce e nasol e ca atunci cand te ridici loco te stie lumea ,cat despre caz ea nu are ce pati ceilalti sunt
  Vinovati!

 • Mancati ***** cu lingurita ! Fata viseaza demult sa fie pilot sau sa fie parte din lumea asta a aviatiei ! O cunosc personal si mi se pare o femeie super cerebrala . Spre deosebire de multi din voi are cultura generala mult peste medie . Viata ei intima nu cred ca va priveste pe voi . Mi se pare pur si simplu o rautate facuta … si astea datorita grupurilor … alea de pe facebook … ! Ca are treaba sau nu cu bodea e problema ei ! Stiu ca este intr-o relatie frumoasa cu un barbat super ok . Lasa-ti femeia sa isi vada de viata ei … si voi uitati-va in curtea voastra . Cat despre acest proces are acoperire totala !

 • Bai claudiule, nu ti-e rusine sa iesi cu asa ceva? Tac-tu e condamnat pentru santaj si tu ai tupeu sa vorbesti de procesele altora? Sau sa o iti bagi picioarele in viata oamenilor precum stefania? Bai garoiule, da` de nevasta-ta inga care o lua in guritza pe o cola, nu scrii? Macar asta arata de 100 de ori mai bine decat nasoasa de nevasta-ta. Nu te mai lua dupa analfabetul de cervatiuc ca vei ajunge la mititica bah umflatule

 • Bzi, nu mai sterge comentarii!nu mai pastra doar alea defaimatoare ptr Sidor! Bzi e prea dubios ce faceti ! Se vede ca ati vrut sa o atacati,acolo s-au judecat altii doi, plangerea aia e incheiata. intentia unui angajat de la voi prea bate la ochi! Oricum am sa urmaresc cum o sa va fwta Sidor un proces d’ala jmecher,ca e desteapta femeia,asa o sa invatati cum se face presa! si panaramele care au mai comentat pe aici nu-ti trebuie multa scoala sa-ti dai seama ca sunt ragaliile de Cervatiuc, Petronel si Soimu, sclavii lui Chirica angajati la bzi!Mizeriilor, v-a cam dat-o peste bot sefa voastra, s-a cam pishat pe voi Sidor, v-ati atacat si ce-ati zis?! hai sa o linsam in bzi. De voi doi cand citim ca sunteti gay? sau de Soimu aia, ca e sugatoare de **** tiganilor din Mircea?

 • Comentarii mincinoase!O fata super ok,de la noi nu a fost concediata.Bzi,o plangere penala din care țintă voastra e disculpata,e un fel de incendiarul neincendiar.Va dau un pont: Badarau Gabriela,stewardesa care intretine relatii sexuale cu pasagerii,pe bani,pe parfumuri!cereti un punct de vedere companiei,au primit reclamatii de la pasageri ptr Badarau și Marcu Diana.Spor

 • Pe contul de Instagram, pe care inca nu si l -a inchis, apare la descriere „Humanitarian”. Cata falsitate sa te dai mare cinstita si tu sa fii complice cu bună știință la distrugerea destinului unor oameni saraci!

  • Am vazut si eu acuma. Ai dreptate Marina. Mai scrie și Social Media Expert. Dar ce expert ești tu fara profil de Facebook si pagină de like? :)))

 • Buna seara,
  Doresc sa va informez ca persoana care se afla in spatele pseudonimului “Blue Air Bacau” este aceeași persoana căreia i se aduc acuzații in articolul de mai sus.

 • Bzi e prea pe fata atacul vostru.. !eu am zburat in noiembrie la londra cu fata asta,screti numai aiurea.. am căutat si am gasit pe un site plangerea de care ziceti si nu e pe numele fetei. sunteti neseriosi,imi pare rau dar in stilu asta va pierdeti cititori

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit