Eveniment-Social

Update. ISJ Iasi organizeaza Gala Excelentei in Educatie – FOTO, LIVE VIDEO

Publicat: 21 nov. 2018

UPDATE: Elevul Anului este Andrei Sandu – clasa a XII-a la Colegiul National Iasi.

VEZI LIVE VIDEO AICI


Astazi, 22 noiembrie 2018, incepand cu ora 12:00, are loc Gala Excelentei în Educatie care se va desfasura sub semnul Anului Centenar. Totul este programat la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) "Ion Ionescu de la Brad", Iasi, în Aula Magna "Haralamb Vasiliu".

Citeste si: Gala Excelentei in Educatie, marele eveniment al ANULUI, organizat de Inspectoratul Scolar Judetean IASI

Astfel, olimpicii ieseni care au obtinut distinctii la olimpiade internationale si nationale în anul scolar 2017-2018 vor fi premiati de Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Iasi, Primaria Municipiului (PMI) Iasi si Consiliul Judetean Iasi (CJI) fiind partenerii constanti ai Inspectoratul Scolar Judetean, organizatorul evenimentului, alaturi de Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" (UAIC) si de USAMV.

Citeste si: O noua Gala a Excelentei in Educatia ieseana. Cei mai buni elevi vor fi premiati

Elevii vor primi diplome, medalii, plachete, carti, premii în obiecte electronice si în bani. Vor fi premiate, de asemenea, si proiectele educationale iesene de succes, cunoscute si apreciate la nivel national (competitii de anvergura, proiecte stiintifice si culturale). Momentul culminant al Galei va fi cu siguranta cel în care se va acorda titlul "Elevul Anului" unui tânar ce a obtinut rezultate remarcabile la olimpiadele si concursurile internationale.

Citeste si: EXCLUSIV! Momente emotionante la Gala Excelentei in Educatie. Sefa ISJ Iasi a transmis un mesaj special unui respectabil profesor – FOTO

"Premierea elevilor olimpici si a profesorilor mentori este un prilej de a le arata aprecierea si consideratia noastra, în cadrul unei festivitati publice de mare amploare, devenita o traditie pentru Scoala ieseana. Este un moment încarcat de emotie, de valorizare a performantei, un eveniment pregatit cu atentie de catre echipa Inspectoratului Scolar Judetean Iasi", a subliniat prof. dr. Genoveva Aurelia Farcas, sefa ISJ.

Comentarii
    • E mai rau.
      Madam Gavrila a absolvit totusi un liceu onorabil (Ibraileanu), o facultate onorabila (Filologie), are si un doctorat stiintific.
      Asta a facut un liceu de doi bani (Pedagogicul), a absolvit o facultate de doi bani (Stiintele Educatiei), iar „doctoratul” – tot in pedagogie, deci non-stiintific – este amuzant de tot.

Adauga un comentariu