Actualitate

UPDATE. Klaus Iohannis la Iasi. ‹‹Autostrada se va face›› – FOTO

Publicat: 04 oct. 2019

UPDATE 5 – In sala sunt circa 1700 persoane din judetele Regiunii de Nord-Est. Printre liberalii prezenti sunt si cativa insa care nu mai au trecere la centru. Este si cazul deputatului Marius Bodea. Acesta a ocupat un scaun in fata, sperand ca va putea fi aproape de Iohannis si ceilalti lideri. Numai ca Bodea nu a fost bagat in seama de nimeni dintre greii PNL.

UPDATE 4 – In discursul sau, Iohannis a sustinut ca autostrada Iasi-Targu Mures se va realiza in mandatul sau si al unui guvern liberal. "Avem nevoie de infrastructura. Ideea cu autostrada nu e o ambitie politica sau moft. In secolul 21 avem nevoie de infrastructura ca de aer pentru ca altfel vom ramane in urma. Fara PSD ar fi fost mult mai departe. Acest decalaj trebuie depasit cu un Guvern liberal. Doamna Dancila zice ca nu se poate tine rezidentiatul tinerilor medici fiind ca nu avem ninistru al Educatiei. Acum se organizeaza rezidentiatul? Nu ti-ar fi rusine, PSD. Acest lucru trebuia rezolvat in martie, ca tinerii absolventi sa stie ce e de facut", a mai spus Iohannis. "De saptamana viitoare vom avea un alt Guvern, motiunea de cenzura. Am inceput aceasta campanie in forta. Un pic cred ca a contat si referendumul pe care l-am convocat. A fost un referendum care a luat Romania din pozitia asta si a readus-o in pozitia verticala".

UPDATE 3 – "Am fost de 8 ori in Iasi si o sa vin de mai multe ori. Acum 5 ani am fost prima data si am spus ca sunt moldovean. Incep cu un mesaj pozitiv. Astazi este ziua Educatiei si ziua profesorului. Le spun la multi ani tuturor celor care se implica ca Romania sa devina prin educatie o natiune puternica. Astazi, la intrare, multi m-ati salutat. A fost o primire frumoasa. M-au asteptat si unii cu care m-am mai intalnit. Autostrada este cel mai important obiectiv de infrastructura pentru Moldova. Daca vom avea un Guvern liberal, aceasta autostrada se va face. Avem nevoie de infrastructura rutiera, digitala, una decenta", a spus Iohannis in discursul sau.

UPDATE 2 – "Alaturi de presedintele Iohannis, din Moldova eterna, facem un legamant. Nu vom lasa Romania sa inghenuncheze in fata mediocrilor. Iohannis s-a opus cand Romania era inghenuncheata. Sa nu credeti ca atunci cand PSD avea patru milioane de voturi, i-a fost simplu. Pentru ca Moldova sa fie eliberata de PSD, sa avem o sala ca la Cluj sau Sibiu, trebuie sa il votam pe Iohannis", a spus europarlamentarul Rares Bogdan.

UPDATE – La eveniment a ajuns si Klaus Iohannis, alaturi de sotia sa Carmen. In sala sunt prezenti si liderii centrali ai partidului, in frunte cu europarlamentarul Rares Bogdan.

In cursul zilei de astazi, 5 octombrie, la centrul Providenta din zona CUG, va avea loc o intalnire a Adunarii Regionale a organizatiilor PNL – Nord- Est. La eveniment este invitat si asteptat sa participe Klaus Iohannis, presedintele României, candidat sustinut de PNL pentru un nou mandat la sefia statului. Evenimentul va reuni circa 2.150 de membri ai Partidului National Liberal, parlamentari si simpatizanti.

Printre cei care vor lua cuvântul se numara Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Rares Bogdan, Raluca Turcan, Robert Sighiartau, Iulian Dumitrescu, Costel Alexe, Ioan Balan si Gheorghe Flutur.

Organizatia de la Iasi a strans circa 75 de mii de semnaturi pentru sustinerea lui Iohannis la alegerile prezidentiale, desi targetul era de 110 mii de semnaturi. Seful statului nu va mai ajunge la Iasi si de sarbatoarea Hramului Cuvioasei Parascheva, dar acesta va fi prezent astazi in precampanie in urbea moldava.

 

 

Comentarii
 • Locuitori din zona cug trebuiau avertizați sâ nu se sperie –atunci cînd vor începe urlâturile și râcnenile pedeliste în zonâ —-ținețivâ cîini legați sâ nu o ia la sânâtoasa cînd ior vede —–

 • Nu-mi place neamtul Iohannis dar a fost singurul politician de la Guvernare care a tras un semnal de alarma pentru Autostrada Moldovei, chiar a semnat un memorandum.

  Intre timp PSD Iasi a votat impotriva legii.

  • Ca magarul sa merga in directia dorita, calaretul atarna un morcov de o undita si-l tine in fata, la un metru in fata magarului. Magarul merge spre morcov, dar nu ajunge la el niciodata.

   Autostrada A8 este morcovul cu care moldovenii naivi sunt pacaliti de PNL-PDL. PNL-PDL au mai fost la guvernare si in afara sa legifereze in interesul bogatilor nu au facut nimic altceva.

 • după cei 10 ani pierduți de țara asta cu băsescu , speram că vom fi mai prudenți in alegerea președintelui ! dar iată că istoria se repetă, și după 5 ani de trândăveală iohanistă tindem să facem aceiași greșeală ! bravos ție națiune ,halal să-ți fie !

 • Auzi la ”mogorogea ” ăsta, cică autostrada se va face în mandatul lui. Mandatul lui mai are 0 lună și el zice că va face autostrada. În afară de scrîșnit din dinți și de a băga bețe în roate guvernului, ce altceva știi să mai faci, ce te recomandă ca președinte? Petimpul guvernării d-tale, țara a devenit o colonie furnizoare de forță de muncă și materii prime, doar atât. Măi oameni buni, oare acest popor chiar nu-și poate alege un conducător care simte și gândește românește, un conducător prin ale cărei vene să curgă sânge de român? Uitați-vă unde am ajuns, asta și din cauza indiferenței noastre. TREZIȚI-VĂ PÂNĂ NU VA FI PREA TÂRZIU.

Adauga un comentariu