Actualitate

UPDATE – La un pas de tragedie! O autoutilitara a smuls cadrul metalic din statia de tramvai de la Rond Vechi – FOTO

Publicat: 22 mai 2019

UPDATE – Politistii au ajuns in zona si au inceput sa elibereze zona mutand cadrul metalic inafara partii carosabile pentru a fluidiza traficul rutier. 

Stirea initiala – In cursul acestei zile, o autoutilitara a fost la un pas de a produce o tragedie dupa ce a smuls cadrul metalic din statia de tramvai de la Rond Vechi.

Din primele infomatii pe care reporterii Cotidianului Buna Ziua Iasi se pare ca, din fericire, nicio persoana nu a fost ranita.

In aceste momente traficul in zona este ingreunat deoarece cadrul metalic ocupa o banda de mers. 

Sursa FOTO: Radar Iasi Oficial

Comentarii
    • Decizie proasta cu permiterea circulatie auto pe linia de tramvai in dreptul refugiilor . Primaria asteapta cumva decese !?

      • Decizie proastă de a nu face din banda 1, banda pentru transportul public. Aceste peroane inguste și amplasate aiurea sunt un adevarat loc de execuție pentru călători. Lucru fără cap.

      • La fel de periculos este si la statia de langa pasajul O. Bancila. Pasagerii de pe peronul statiei de tramvai sunt in mare pericol. Comisia de circulatie ar trebui sa ia masuri unitare nu din acestea care creaza confuzii si invita soferii fara cap sa treaca pe ambele parti ale peroanelor statiilor. O propunere: Sa fie publice numele membrilor comisiei si a hotararilor luate de acestia. Sa existe o perioada pentru depunerea si rezolvarea unor contestatii ale cetatenilor. Asa-i normal !

Adauga un comentariu