Actualitate

UPDATE: Liberalii si-au depus lista de candidaturi pentru alegerile din decembrie

Publicat: 25 oct. 2016

Liberalii ieseni au depus azi la Biroul Electoral Judetean lista de candidaturi pentru alegerile parlamentare din luna decembrie. Conducerea PNL a decis ca persoanele care vor candida din partea filialei judetene de la Iasi vor fi, la Camera Deputatilor – Marius Bodea, Dumitru Oprea, Costel Alexe, Alexandru Muraru. A fost luat in calcul si varianta Viorel Blajut, insa acesta a spus pentru cotidianul BUNA ZIUA IASI ca inca nu s-a decis daca va candida sau nu pentru un nou mandat, si ca are timp de gandire pana joi seara. Pe lista pentru Senatul Romaniei – Iuliana Scanteie, pupila fostului ministru al Justitiei Tudor Chiuariu si Mihaela Popa. 

Citeste si: Furtuna la PNL Iasi. Liberalii demisioneaza pe capete. Partidul e in degringoladaloading...

Comentarii
 • E CLAR CA POLITICIENII SUNT CELE MAI JOSNICE SI PERFIDE VIETUITOARE. bLAJUT UMBLA ACUM 4 ANI CU PORTRETUL LUI DAN DIACONESCU, OPREA CU POZA ELENEI UFREA, COC SI BASESCU, MIHAELA POPA IDEM SI AZI SE JURA CA DE FAPT EI SUNT LIBERALI.
  cLAR CA NU MA DUC LA VOT ANUL ASTA

 • Vai de capul vostru de liberali obositi si penali. Daca cu de-al de Blajut veniti voi sa cereti voturi la ieseni va-ti dus dracu de tot. Dupa gafele locale, gafele prostanului de Iohanis si dezastrul guvernului teho-idiot Ciiolhaniss am pierdut orice speranta. Am votat pana acum PNL dar de acum GATAAAA !!! Luati-l pe boratul de Blajut si faceti ciorba cu el si cu tot PNL -ul vostru de retardati. Daca PSD a inteles si a exclus penalii de pe listele de parlamentari voi aduceti un penal idiot si incompetent ca tigaa.nool de Blajut. Idiotilor !!!

 • Listele au fost DEPUSE de PNL Iasi, deci Blajut se mai gandeste pana joi, dar poate pt un alt partid… care il va primi. Cititi cu atentie anagramatilor!!!

  • pardon Marian cum nu-l vrea nimeni !! băieţii de la bulău care au bile pe pl aşa că-l atenţionăm pe distinsul domn tu.ciu.riu să-şi pregătească vaselina… ! gu. ra mă-tii or.di.nar de ţi. gan ! tu şi ţi. ga.nii lui CÂRLAN aţi distrus mai tot ce se putea distruge !!

 • AŞA ZISUL PNL IAŞI ESTE CEA MAI SCANDALOASĂ FĂCĂTURĂ RUSO-EVREIASCĂ ARUNCATĂ PE SCENA POLITICĂ UŞOR DE PĂCĂLIT A ROMÂNIEI !! PRIVIŢI CU ATENŢIE :
  MARIUS BODEA ,,ASCUNS ÎN PARLAMENT” CA SĂ NU CIRIPEASCĂ AFACERILE DE LA AEROPORT, AR FI ÎNFUNDAT MAI TARE FENECHIU, ADOMNIŢEI, AR INTRA LA PUŞCĂRIE GHEORGHE FLUTUR, MARIAN VASILE ŞI ALŢI LIDERI DE LA BUCUREŞTI !!
  DUMITRU OPREA OMUL TRĂDĂTORULUI DE ŢARĂ M. R. UNGUREANU
  COSTEL ALEXE TREBUIE SĂ FACĂ TRAFIC DE INFLUENŢĂ PT. GRUPAREA FENECHIU
  ALEXANDRU MURARU CODOŞUL LUI IOHANNIS
  IULIANA SCÂNTEIE ,,ASCUNDERE ÎN PARLAMENT” SĂ NU-L BAGE MAI TARE ÎN PUŞCĂRIE PE CHIUARIU ŞI INDIRECT PE CEILALŢI!
  MIHAELA POPA PUPILA LUI DAN CÂRLAN ŞI GH. NICHITA!
  NU VOTAŢI!!!

 • PE 11 DECEMBRIE SĂ NU MEARGĂ LA VOT
  -POMANAGII LUI BLĂJUŢ, NESIMŢIŢILOR DIN CAUZA VOASTRĂ TINERETUL NU SE ÎNTOARCE ÎN ŢARĂ !!
  -PROŞTII CRONICI
  -BEŢIVII
  -ANALFABEŢII
  -COCALARII
  -IDIOŢII
  -NEBUNII CU ACTE LA ..NR 7
  -NAIVII MELANCOLICI AI ,,DREPTEI,,
  PARTIDE CA PNL, PMP, PRU, ALDE, ÎN CAZUL DE MAI SUS NU AJUNG LA 5% ATUNCI AM FI O NAŢIE NORMALĂ !!

 • Noi nu avem politicieni, toti sant niste pietzari jalnici care se targuiesc pentru ce-a mai ramas de furat in tara. Rusine lighioanelor! Locul vostru nu e printre noi.

 • PNL-ul local da dovada de naivitate si lipsa de putere politica.
  Dupa ce au facut sondaje de opinie in care au masurat cu exactitate si precizie milimetrica notorietatea si reputatia de care se bucura diferite personalitati din Iasi (cu sau fara voia lor) acum se prezinta cu o lista in care nr.1 la senat este servit de la capitala (nu cred ca doamna lua mai mult decat ultimul individ din sondajul intern) in vreme ce restul sunt aceeasi oameni politici fara sclipire.
  E solutia de compromis cu cele mai slabe sanse de reusita . Ori se mergea pe nume din partid cu notorietate – in mod cert un tandem Bulgaru (asa cum e el cu votanti din mediul rural adusi de diferiti primari mai putin cititi) si Morosanu (spulbera la notorietate pe oricine chiar daca nu mai are pasta la pix) ori pe figuri cu totul noi (oameni care nu au fost pana acum in politica de Bahlui, oameni de afaceri, profesori, din armata).
  Cu solutia actuala sunt sanse mari ca PNL sa ia cu 1… in fata. 18,19

Adauga un comentariu