Eveniment-Social

UPDATE! Mai multe blocuri din Pascani vor ramane fara apa

Publicat: 04 ian. 2017
1
UPDATE – Avand in vedere faptul ca solicitarea R.A.G.C.L. Pascani, de realizare a lucrarii sus-mentionate, a fost facuta intr-un timp care nu permite instiintarea cu minimum 24 ore inainte a utilizatorilor din zonele afectate, ApaVital, impreuna cu R.A.G.C.L. Pascani, au luat decizia amanarii acestor lucrari pana la o data ulterioara. 

STIRE INITIALA – Reprezentantii regiei de distributie a apei ApaVital Iasi anunta ca in scopul executarii de catre R.A.G.C.L. Pascani a unui bransament de apa cu distribuitor pentru blocurile G1A si G1B din strada Gradinitei, in vederea individualizarii consumurilor de apa, joi 5 ianuarie 2017, in intervalul orar estimat 8.00 – 11.00, furnizarea apei potabile este intrerupta catre blocurile K1, K2, K3, K4, F1, F2, B01, F3 ANL, G1A si G1B din strada Gradinitei, L1, L2 si H din strada Eugen Stamate, G2A si G2B din strada Stefan Cel Mare, I si J din strada Mihail Kogalniceanu, municipiul Pascani.

Citeste si: Apa potabila sistata intr-un cartier din Pascani


„In vederea evitarii eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iasi recomanda utilizatorilor afectati sa-si creeze rezerve de apa potabila pentru perioada de intrerupere. Pentru informatii suplimentare sau alte sesizari, utilizatorii pot suna la numarul de telefon 0232.969”, transmit cei de la ApaVital Iasi.
Adauga un comentariu