Local

UPDATE: Protest la Primaria Iasi, in timpul receptiei organizate pentru premier – FOTO

Publicat: 02 mart. 2012

UPDATE ora 19.00 – Intrucat numarul protestatarilor s-a marit, a fost chemta de urgenta o echipa a Jandarmeriei, pentru a elibera culoarul de acces catre masinile cu care vor pleca in curand invitatii. O parte a acestora au parasit deja sediul Primariei Iasi. In curand, si premierul Razvan-Mihai Ungureanu va pleca spre hotel.
Oamenii striga in continuare impotriva prim-ministrului si a sefului statului. Aproximativ 10 jandarmi si politisti au despartit protestatarii in doua coloane.

Lui Sorin Balanescu i s-au alaturat in fata Primariei Iasi cateva persoane care agita pancarte si care il asteapta pe prim-ministrul Mihai-Razvan Ungureanu sa discute cu ei. In fapt, sunt aceleasi persoane care au protestat saptamani la rand in Piata Unirii, impotriva Guvernului si a presedintelui Traian Basescu. Oamenii cer demisia sefului statului si sustin ca, daca Mihai-Razvan Ungureanu nu le va asculta doleantele, vor protesta si maine, la universitate, in timpul sedintei de guvern.

Comentarii
  • rusine acestor politruci, acestor mosnegi ce au tocat bani la stat de pomana, iar acum vor tot pensii mari! asa fratilor, dati apa la moara irealitatilor si antenelor, spalati pe creier ce sunteti.

Adauga un comentariu