Actualitate

UPDATE: Un director controversat de la Iasi, numit secretar de stat in Guvernul Grindeanu

Publicat: 26 mai 2017
1
UPDATE: Iata si prima reactie a lui Mihail Dorus dupa ce a fost numit ca secretar de stat in MDRAP: 

„Ma onoreaza, ma obliga foarte mult aceasta numire. Voi incerca sa reprezint Iasul cat mai bine cu putinta, pentru ca pana la urma sunt vazut ca un reprezentat al judetului. Am fost propus de domnul Maricel Popa, presedintele CJ Iasi si sper sa ma duc pe un domeniu in care am lucrat, in care ma pricep, pe investitii sau fonduri europene, voi vedea dupa ce voi fi convocat la Bucuresti”, a declarat acesta pentru BUNA ZIUA IASI.

Premierul Romaniei, Sorin Grindeanu, a semnat numirea in functia de secretar de stat al Ministerului Dezvoltarii Regionale (MDRAP) pe ieseanul Mihail Dorus. Decizia a fost publicata joi in Monitorul Oficial.

Mihail Dorus este in prezent director tehnic la ApaVital. A absolvit Facultatea de Constructii Civile, Industriale si Agricole a Politehnicii iesene in anul 1992, pe specializarea de inginer constructor in constructii civile, urmand ca in anul 2001 sa obtina titlul de doctor in inginerie in domeniul alimentarilor cu apa, canalizare si epurarea apelor uzate de la Institutul Politehnic Bucuresti – Facultatea de Hidrotehnica.

CV-ul complet aici

Numirea lui Mihail Dorus este cel putin surprinzatoare, din moment ce ea nu a fost trecuta prin Biroul Permanent Judetean al PSD. In fapt, decizia i-a apartinut lui Maricel Popa, presedintele PSD Iasi. Ce-i drept in ultima perioada, circula o lista cu oameni care ar urma sa fie promovati la Bucuresti sau ca sefi de deconcentrate in Iasi, dar totul parea o gluma, din moment ce aceasta lista era fluturata de „tanara speranta a PSD”, Mihai Gabriel Popescu, ajuns la varsta de 73 de ani, mare strateg din umbra al partidului la Iasi.

Comentarii
Adauga un comentariu