Actualitate

UPDATE / Zeci de romani blocati pe aeroportul din Liverpool! Familii cu copii, lasate de izbeliste o noapte intreaga din cauza iresponsabilitatii celor de la Wizz Air

Publicat: 17 oct. 2017
1
UPDATE: Reprezentantii companiei aeriene Wizz Air au transmis la adresa redactiei BUNA ZIUA IASI un raspuns privitor la aceasta situatie.

„Zborul Wizz Air W6 3983 de la Craiova la Liverpool din data de 16 octombrie a fost directionat catre aeroportul din Doncaster Sheffield din cauza conditiilor meteo nefavorabile de la Liverpool. In consecinta, zborul Wizz Air W6 3984 de la Liverpool spre Craiova a fost anulat. Tuturor pasagerilor li s-au oferit posibilitatea reprogramarii gratuit pe zboruri alternative WIZZ, rambursare completa, cazare sau decontarea altor costuri cauzate de intarziere in concordanta cu politica Wizz Air si reglementarile UE. Cu toate ca situatia a fost independenta de Wizz Air, compania isi cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat, dar siguranta pasagerilor, a echipajului si a aeronavei este prioritatea numarul 1 a companiei.”

Zeci de cetateni romani si-au petrecut noaptea in aeroportul din Liverpool, asteptand sa plece spre Craiova. Cursa acestora nu a mai decolat, deoarece aeronava nu a putut ajunge in nordul Marii Britanii din cauza uraganului Ofelia.

Potrivit libertatea.ro, cei aproximativ 150 de pasageri care trebuiau sa plece, luni seara, din Liverpool spre Craiova au aflat ca aeronava, care trebuia sa-i transporte, nu a mai ajuns in orasul britanic din cauza uraganului Ophelia.
Romanii, printre care se afla si mai multi copii, spun ca ar putea sa inteleaga faptul ca din cauza conditiilor meteo nu se poate zbura, dar sunt revoltati pentru ca, desi compania aeriana Wizz Air le-a promis ca le va oferi cazare si transport pana la Londra pentru a zbura de acolo in Romania, au ramas blocati in aeroport o noapte intreaga fara sa stie ce urmeaza sa se intample.
Adauga un comentariu