Magazin

Urla in gura mare ca este POSEDATA. La spital, adevarul s-a dovedit a fi cu totul altul!

Publicat: 26 ian. 2015
1
O calugarita a si-a socat manastirea la care traia, dupa ce a ajuns la spital cu dureri groaznice. Femeia i-a spus maicii starete ca se simte ciudat de la o vreme, insa i-au fost recomandate ceaiuri si rugaciuni, scrie presa intaliana. Starea ciudata invocata de calugarita a persistat, insa, asa ca a incercat sa ia masuri mai drastice. Asa ca s-a gandit sa aplice metode mai putin obisnuite si anume rugaciuni speciale de exorcizare, demonizare si alte chestii grele. Bineinteles, nici asta n-a mers, iar starea de rau a tinerei calugarite se accentua cu fiecare zi care trecea, nimeni nu putea sa-si dea seama ce are. Insa aceste stari veneau si plecau, in rest era sanatoasa tun, facea toata munca zilnica, la fel ca celelalte maicute.
Calugarita a luat masuri drastice, s-a inchis in chilie si a inceput sa se roage de dimineata pana seara, convinsa ca rugile ei vor primi raspuns si ea va putea, in sfarsit, sa-l alunge pe Necuratul. Pana intr-o zi, in care maicutele au fost nevoite sa cheme salvarea, atat de rau facea surata lor. Ajunsa de urgenta la spital, una dintre maicutele care a mers cu femeia in ambulanta i-a spus doctorului sa aiba grija si i-a legat la gat un crucifix. Dupa putin timp, prima radiografie a scos la iveala grozavia de care se temea toata manastirea. Femeia era insarcinata si trebuia sa nasca din moment in moment. Bineinteles, doctorii au ramas tablou la vederea radiografiei, fiind pusi intr-o situatie destul de delicata, si anume sa informeze manastirea cu privire la starea femeii, avand in vedere ca la manastire este interzis vreun contact cu barbatii, maicutele dedicandu-i-se in totalitate lui Dumnezeu.
Femeia a fost destul de vehementa, sustinand ca doctorii se inseala si ca ea nu este insarcinata, pentru ca n-a facut amor cu nimeni. Insa si-a schimbat repede parerea la intrarea in sala de nasteri. Copilul a fost sanatos, un baietel, iar maicuta i-a pus numele „Francisc„. Misterul sarcinii s-a elucidat ulterior, femeia aducandu-si aminte ca a intretinut relatii intime cu o zi inainte sa se calugareasca. Femeia era la manastire de noua luni.Adauga un comentariu