National

Urmarire ca in filme in Lespezi

Publicat: 14 apr. 2011

Agentii rutieri au avut parte de o urmarire ca in filme in urma cu cateva zile, in comuna Lespezi. Cristian Florin Ciobanu, de 24 ani, din localitatea Stefanesti, Valcea, s-a urcat la volanul masinii socrului sau, care se afla pe bancheta din dreapta, pentru a face o plimbare fara. Nu s-a gandit insa ca, pe langa faptul ca nu are permis de conducere, era sub influenta bauturilor alcoolice. Pe raza comunei, un echipaj de politie, care se afla la un control de rutina, i-a facut semn soferului sa opreasca. In acel moment tanarul a apasat pe acceleratie. Dupa cateva minute bune de urmarire, soferul a oprit masina in apropierea unui camp. Politistii au ajuns la autovehicul chiar in momentul in care tanarul incerca sa faca schimb de locuri cu socrul sau. „La testarea soferului cu aparatul alcooltest s-a constat ca acesta avea o concentratie de 0,24 mg/l alcool in aerul respirat. Mai mult decat atat, tanarul nu detinea nici permis de conducere. I s-a intocmit dosar penal”, a declarat comisar-sef al Politiei Municipiului Pascani, comandant Mihai Nacuta.
Socrul tanarului este cercetat de politisti deoarece i-a incredintat masina ginerelui sau, cu toate ca stia ca acesta se afla sub influenta bauturilor alcoolice si nu detine permis auto.loading...

Comentarii
  • Mo ashonema! Un procuror rrom nu primeste romani in biroul sau.Este curata discriminare… Tiganul procuror Napoulion Alian Spurcachi, nu primeste romani in biroul sau. A dat consemn la jandarm ca daca este cautat de vreun roman, sa spuna ca este in concediu. Este aceiasi persoana care in noaptea de 17/18 ianuarie 2011, a lichit afise impotriva majistratilor la Pascani in Gara, la cabina telefonica de la Judecatorie, pe mai multe magazine din centru, dupa care a venit in Iasi, culmea tupeului, supt camerele de supraveghere a lichit afise impotriva sa pe cabinele telefonice din fata tribunalului, pe stalpii de langa barou si pe mai multe parbrize de masini. A fost sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii Romanilor in propria lor tara. A fost intocmit un dosar, care acum este pe masa judecatorilor.

Adauga un comentariu