Din lumea filmului

Urmatorul film al lui Christopher Nolan se lanseaza in iulie 2017

Publicat: 10 sept. 2015
3

In 2014 ne-a luat ochii cu SF-ul Interstellar, iar de atunci nu s-a mai pomenit nimic despre un nou proiect marca Christopher Nolan. Cei de la Variety anunta nu doar ca regizorul a terminat scenariul viitorului sau blockbuster, ci si ca studiourile Warner au fixat data premierei pentru 21 iulie 2017.

Detaliile despre noul proiect sunt aproape inexistente. Nu se stie nici macar daca scenariul este original sau o adaptare. Nu se cunoaste genul filmului. Ce se stie este ca filmul vine la o saptamana dupa premiera lui Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales si War of the Planet of the Apes si la o saptamana inainte de lansarea reboot-ului Spider-Man realizat de studiourile Marvel.

Vezi si Patrick Dempsey ar putea juca in noul film din franciza „Bridget…

O astfel de sincronizare ne face sa credem ca studiourile Warner au o incredere fantastica in puterea blockbusterului lui Nolan de a atrage publicul in cinematografe. Reamintim ca Nolan are doua filme (The Dark Knight si The Dark Knight Rises) cu incasari de peste un miliard de dolari. Ultimele sale filme originale, Interstellar si Inception, au avut incasari globale de 675 si, respectiv, 825 de milioane de dolari.

Fara sa stim vreun detaliu clar despre poveste, premiera din 21 iulie 2017 urca in topul nostru al celor mai asteptate filme din urmatorii ani.

Adauga un comentariu