Stiri si curiozitati

Urmau sa plece intr-o vacanta de vis platita dinainte, dar moartea lui le-a stricat planurile. Femeia si-a cerut banii inapoi, dar raspunsul de la agentia de turism a fost incredibil

Publicat: 13 sept. 2019

O femeie isi planificase vacanta alaturi de sotul si copilul sau, dar nu au mai ajuns pentru ca barbatul a murit in mod neprevazut.

Julie Fuller, din Stoke-on-Trent, Marea Britanie, a cheltuit 670 de lire sterline pentru o vacanta in care nu a mai ajuns din cauza decesului sotului sau. Agentia de turism a refuzat sa-i inapoieze banii. 

Femeia a trebuit sa-si anuleze vacanta, sotul ei de 51 de ani stingandu-se din viata cu patru saptamani inainte, relateaza antena3.ro. 

Cei de la agentia de turism i-au spus ca nu pot face nimic pentru ea si ca singura solutie ar fi ca femeia ramasa vaduva sa plateasca o alta suma de 150 de lire sterline pentru a schimba numele lui Michael cu al altcuiva. 
Fiica celor doi soti, Hayley, a postat o recenzie negativa pe site-ul agentiei de turism, iar Julie a fost sunata la scurt timp de operatori si i s-a comunicat ca va primi inapoi 600 de lire sterline. loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit