Sporturi

Usain Bolt participa la Golden Gala de la Roma

Publicat: 20 ian. 2012

Sprinterul jamaican Usain Bolt va lua startul în proba de 100 m din cadrul reuniunii Golden Gala de la Roma, care va avea loc pe 31 mai, în cadrul pregătirilor pentru JO de la Londra, competiţie la care celebrul atlet îşi va apăra cele trei titluri olimpice cucerite la Beijing, la 100, 200 şi 4×100 m.

‘M-am antrenat din greu, a fost un presezon bun şi totul decurge conform planului. Ţinta mea este să-mi apăr titlurile olimpice la Londra. Cursa de la Roma va reprezenta un test foarte bun şi îmi va arăta ce mai trebuie să fac pană la Jocurile Olimpice’, a precizat Bolt într-un comunicat dat publicităţii de organizatorii concursului din capitala Italiei.

Atletul jamaican şi-a făcut debutul la reuniunea de la Roma anul trecut, cand s-a impus la 100 m în 9sec.91/100, reuşind să-l învingă pe fostul deţinător al recordului mondial, compatriotul său Asafa Powell.

Usain Bolt a confirmat, totodată, că va fi prezent şi la reuniunea de la Oslo, din cadrul Ligii de Diamant, programată pe 7 iunie, în care va lua startul tot la 100 m.loading...

Adauga un comentariu