National

USL pregateste suspendarea presedintelui. Parlamentarii au interdictie de a parasi Bucurestiul

Publicat: 04 iul. 2012
1
USL-ul pregateste astazi suspendarea presedintelui Traian Basescu. Toti parlamentarii din cadrul Uniunii Social Liberale au interdictie de a parasi Bucurestiul. Potrivit Romania Tv, parlamentarii au primit un SMS prin care li se cerea sa nu paraseasca Bucurestiul pentru ca ar putea fi convocati la o sedinta foarte importanta. 
Astazi va avea loc o sedinta extraordinara a plenului reunit, la ora 16:00, la care se presupune ca va fi propusa suspendarea presedintelui Traian Basescu.
Comentarii
  • Basescu nu face nimic alceva pentru economia tarii decat scandaluri, are exact ce merita CINE SEAMANA VANT CULEGE FURTUNA, asta face el cel mai bine.

  • Daca esti prostanac, a facut daca nu facea nu mai aveai acum nici pensia pe care o ai ,cretinule. Citi pensionari muncesc in negru si nu platesc taxele care bugetul de stat.SUNTEM UN POPOR DE HOTI SI CRIMINALI IN FRUNTE CU ILIESCU,REDENCIUC,PONTA ,ANTONESCU,NASTASE SI TOTI MARI TURNATORI SI SECURISTI AI TARI LA CARE SE ADAUGA MARII DEZIDENTI DE LA EUROPA LIBERA,PE VREMIRI.SUNTETI NISTE MIJERABILI

  • Nu sunt pensionar in primul rand,banii de pensii sunt sin bani imprumutati pentru ca nu au vrut sa investeasca in economie asa ca TARE ESTI DESTEPT daca te multumesti cu atat.

  • NU SUNT NICI PDL-IST NICI PE DRAQ IN CUR,CE POLA MEA E CIRCUL ASTA DE CAND A VENIT COPCHILUL ASTA PRE-MIERUL CURULUI,TOATE TARILE STRAINE RAD DE NOI ACUM. NUMAI PROSTI IN ,,r,,OMANIA ASTA. DA,DAK ERA PONTA,ILIESCU,CINE MAI VROIATI VOI CE DRAQ FACEAU ASTIA DAK SE NIMEREA SA VINA CRIZA PESTE EI??? CE SA VEZI,SPANIA DA PROFESORI AFARA,DISPONIBILIZEAZA MINERI,ETC,ETC.GRECIA E VARZA,NUMAI PROSTI K VOI AU ASA O GANDIRE.VA KKTI PE VOI ATAT!

Adauga un comentariu