Eveniment-Social

USLIP Iaşi: Doamna ministru Monica Anisie, probabil impulsionată și de acțiunea USLIP IAŞI, a anunțat că Ordinul 4220 va fi „retras”

Publicat: 19 mai 2020

USLIP Iaşi anunţa o victorie în contextul măsurilor luate de Ministerul Educaţiei. După ce USLIP Iaşi a atacat la Curtea de Apel, ordinul emis de Ministerul Educaţiei, Monica Anisie a anunţat că îl va retrage:

”Pe 12 mai 2020, a fost dat ordinul comun MEC – MS (4220), atacat de USLIP IAȘI, la Curtea de Apel! Sâmbătă, pe site-ul www.edu.ro, a fost postat un nou ordin comun 4259 care-l completează(?), înlocuiește(?) pe primul(?) 4220?

Ieri, 18.05.2020, în ședința CDȘ, doamna Ministru Monica Anisie, probabil impulsionată și de acțiunea USLIP IAŞI, a anunțat că Ordinul 4220 va fi ,,retras” și va apărea unul nou, tot comun cu Ministerul Sănătăţii!!

Această ,,cavalcadă” a ordinelor ce vizează examenele naționale demonstrează încă o dată degringolada și incapacitatea celor două instituții de a veni cu proceduri clare și realiste pentru organizarea examenelor și a perioadei premergătoate (02.06.2020 – 12.06.2020). Am ajuns în situația unicată în care vom câștiga primul proces din istoria noastră prin ,, neprezentarea” părții adverse.

Suntem convinși că ,,serialul va continua”. Deja problema pentru ei nu mai este una de rațiune, ci doar de orgoliu.” explica USLIP Iaşi.
Comentarii
  • Ministerul se joaca cu nervii parintilor si a elevilor. Sa recunoasca faptul ca e un an dificil pentru care nimeni nu a fost pregatit si sa ia masurile care se impun pentru a termina cu stresul.

  • As dori sa incerce doamna ministru sa stea 3 ore cu masca la temperaturi de 30 grade…doar sa stea, fara a mai lua in calcul emotiile, faptul ca trebuie sa te concentrezi asupra subiectelor, etc.

Adauga un comentariu