Patronul de la Diamond Ballroom, un cunoscut restaurant din Iași, trebuie să „doneze” profitul de la o nuntă, după ce a fost verificat de autorități – FOTO
Când vrei ceva dulce, dar nu prea îţi place să stai mult timp în bucătărie, ai nevoie de o reţetă rapidă şi foarte gustoasă. Prăjitura S’Mores este exemplul perfect!
Ingrediente:
Blat:
50 g biscuiţi graham
50 g unt topit (nesărat)
Crema de ciocolată
1 tabletă ciocolată cu lapte
100 g lapte
60 g zahăr granulat
125 grame de ciocolată amăruie, topită
Pentru meringue:
2 albuşuri ou
75 g zahăr
Pentru blat, se topeşte untul şi se toarnă peste biscuiţii măcinaţi. Se amestecă bine cu furculiţa şi se dă deoparte. Pentru crema de ciocolată, se toarnă zahărul şi laptele peste ciocolata amăruie şi se amestecă bine. Apoi, se fărâmiţează ciocolata cu lapte şi se adaugă peste compoziţie. Amestecă bine, până când obţii o pastă omogenă.