Actualitate

USR a validat lista de miniștri și forma finală a programului de guvernare. Monica Berescu, deputat USR Iași, a fost propusă la Ministerul Cercetării

Publicat: 17 oct. 2021
Dacian Cioloș la pupitru iar în spatele lui e află Dan Barna
Dacian Cioloș a apostrofat-o pe Diana Șoșoacă pe motiv că încurajează românii să nu se vaccineze

USR anunță că a validat, duminică seara, în urma întrunirii Comitetului Politic, lista de miniștri și forma finală a programului de guvernare.

Lista și forma finală a programului de guvernare vor fi depuse luni în Parlament, de către premierul desemnat Dacian Cioloş.

„USR este singurul partid care și-a asumat responsabilitatea guvernării și a venit cu plan concret de soluții și măsuri pentru combaterea pandemiei, rezolvarea crizei prețurilor și pentru punerea în aplicare a reformelor din PNRR. În plin val patru al pandemiei de COVID-19, România are nevoie urgentă de un guvern cu puteri depline și acesta a fost obiectivul nostru, exprimat clar din momentul negocierilor pentru formarea noului executiv. Sperăm ca, în ultimul ceas, toate partidele parlamentare să dea dovada de responsabilitate și să nu mai prelungească actuala criza politică”, transmite USR.

Lista de miniștri și programul de guvernare pot fi consultate aici: https://bit.ly/3jaaUmk
Comentarii
  • Fereasca Dzeu sa ne conduca comunistii (marxistii) USR… Cel mai tare lucru e ca au reusit sa prosteasca tinerii frumosi si liberi ca ei sunt „de dreapta” :)))) Si prostii astia i-au crezut ca… de unde cultura politica daca stai pe pornhub mereu.

  • Corect spus ca au prostit, dar nu numai asta. Managerii multinationalelor ii scoteau in strada sa urle „sus-jos” si ei habar nu aveau ce e cu ei, d-apoi de politica!

  • De mare importanta acest minister pt. MOLDOVA! Care fonduri pt. investitii se vor DA!?! Ministerele (cu fonduri) sunt cele cu destinație Ardeal, NU????? Pentru fraieri restul. Asa ca…… votații.

  • Oricum nu trec de comisii, d’apoi la votul mare !
    La ce a facut Clotilde, Nicusor Dan….nu se voteaza decat intre ei.
    Auzi, Barna la Externe…ce tupeist !!!!

Adauga un comentariu