National

USR-PLUS vrea înapoi la guvernare: „Chiar vreau să ne lăsăm aceste porți deschise”

Publicat: 15 sept. 2021
USR PLUS
USR PLUS

USR-PLUS este deschis la împăcare cu național-liberalii. Singurul război pe care partidul lui Dacian Cioloș și Dan Barna îl are este cel împotriva lui Florin Cîțu, care i-a demis pe Vlad Voiculescu și Stelian Ion, oameni de bază ai taberei „pluseriste”.

Cătălin Drulă, unul dintre cei mai vizibili miniștri de la USR-PLUS, a declarat la B1 TV că este deschis la un nou început cu PNL. Implicit, cel poreclit „Drulăul” este pregătit să revină la Ministerul Transporturilor.

„Mie mi-e foarte greu să-mi dau seama ce se întâmplă și chiar vreau să ne lăsăm aceste porți deschise. Ar fi hazardat să spun că lucrurile vor merge într-o direcție sau alta. Ce cred eu și semnalele pe care le am sunt că foarte mulți oameni de la vârful PNL înțeleg că au pus un pariu greșit cu Florin Cîțu atât pentru partid, dar și pentru România”, a declarat Drulă.

Drulă speră că la un moment dat, PNL și USR-PLUS vor ajunge la un consens, deși controversatul PNDL 3 merge înainte.

„Este complicat pentru dumnealor (n.r. – liderii din PNL) să rezolve situația. Eu sper să aibă mintea bună, să se gândească la faptul că putem construi lucruri împreună, să gândească aceste interimate la ministere ca pe niște interimate, nu ca pe un mic război de capturare a unui teritoriu – lucrurile astea nu ar face decât să nască animozități suplimentare și să putem reface o coaliție despre care acum 8 luni credeam că este coaliția care poate să facă reformele în România”, a mai punctat Drulă.
Adauga un comentariu