News Flash:

Usturoiul chinezesc se vinde si in supermarketurile din Romania. Cat de toxic poate fi pentru organism

20 Noiembrie 2018
587 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6495 RON (+0.0015)
USD: 4.0769 RON (-0.0127)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
usturoi chinezesc

Usturoiul produs in China este toxic. Producatorii chinezi folosesc pesticide interzise de lege pentru a accelera cresterea legumelor si fructelor pe care le cultiva.

Prin alte toxine, acestia utilizeaza parathion si phorat, care au un efect devastator asupra corpului.

Cum identifici usturoiul chinezesc?

Usturoiul chinezesc este mai usor si mai putin bombat.

Usturoiul romanesc este mai gustos si are un miros mai puternic decat cel produs in China.

Producatorii chinezi indeparteaza radacinile si cotorul reducand din greutatea produsului pentru a economisi la transport.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

china toxic toxine parathion phorat usturoiul chinezesc
Distribuie:  

Realitatea.net

RomaniaTV.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2018 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.7950 (s) | 21 queries | Mysql time :0.658804 (s)