Eveniment-Social

USV Iași organizează o amplă ceremonie dedicată studenților- absolvenți din anul 2022 – GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 19 mai 2022
Universitatea de Științele Vieții ”Ion Ionescu de la Brad” din Iași și studenți la absolvire
Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași a dat startul, în această săptămână, ceremoniilor de absolvire organizate pentru viitorii absolvenți ai celor patru facultăți. Absolvenții de la cele șase specializări ale Facultății de Agricultură vor organiza ceremonia pe Stadionul de Rugby, astăzi, 19 mai 2022, ora 11:00

Universitatea de Științele Vieții din Iași a dat startul, în această săptămână, ceremoniilor de absolvire organizate pentru viitorii absolvenți ai celor patru facultăți. Deja, primul curs festiv a cuprins ceremonia de absolvire la Facultatea de Medicină Veterinară. Pe de altă parte, absolvenții de la cele șase specializări ale Facultății de Agricultură vor organiza ceremonia pe Stadionul de Rugby, astăzi, 19 mai 2022, ora 11:00

Universitatea de Științele Vieții (USV) „Ion Ionescu de la Brad” din Iași a dat startul, în această săptămână, ceremoniilor de absolvire organizate pentru viitorii absolvenți ai celor patru facultăți. Primul curs festiv la USV Iași a avut loc, pe 18 mai 2022, când a fost programată ceremonie de Absolvire la Facultatea de Medicină Veterinară. Alături de viitorii medici veterinari care au studiat în Limba română, protagoniștii au fost și absolvenții de Medicină veterinară care au studiat în Limba engleză, aceștia făcând parte din cea de a doua promoție care finalizează studiile la Iași. Locația aleasă de către absolvenții de la Facultatea de Medicină Veterinară a fost Aula Magna „Haralamb Vasiliu”.

„În această perioadă, alături de absolvenţii noştri, trăim momente speciale. Ne bucurăm de faptul că începând de astăzi România va avea adevăraţi profesionişti. Noi, Universitatea, profesorii ne ocupăm de hrană şi tot ceea ce înseamnă asigurarea unei alimentaţii de calitate populaţiei”, a transmis prof. univ. dr. ing. Gerard Jităreanu, rectorul USV Iaşi.

USV Iași, artizana unei ample ceremonii dedicate studenților- absolvenți din anul 2022

Pe de altă parte, absolvenții Facultății de Agricultură au ales să sărbătorească momentul finalizării studiilor superioare, în stilul colegiilor americane. Concret, pentru a putea fi împreună cu toți invitații, părinți și prieteni deopotrivă, absolvenții de la cele șase specializări ale Facultății de Agricultură vor organiza ceremonia pe Stadionul de Rugby, din cadrul bazei sportive a USV Iași, unde vor fi amplasate o scenă și un ecran de mari dimensiuni. Manifestarea este programată pentru astăzi, joi, 19 mai 2022, ora 11:00 și sunt așteptate peste 500 de persoane participante. Absolvenții Facultății de Ingineria Resurselor Animale și Alimentare au programat cursul festiv pe data de 6 iunie, în timp ce tinerii de la Facultatea de Horticultură vor sărbători absolvirea pe 10 iunie 2022.

„Animal FEST by USV Iași” va avea loc în perioada 21- 22 mai 2022, în Rond Agronomie, pe Stadionul de Rugby

Pe de altă parte, tot în această perioadă (USV Iași) organizează cea de a doua ediție a evenimentului dedicat întregii comunități iubitoare de animale, sub sloganul „Iubitorii de animale în comunitatea Științelor Vieții”. Evenimentul „Animal FEST by USV Iași” va avea loc în perioada 21- 22 mai 2022, în Rond Agronomie, pe Stadionul de Rugby, iar în cadrul manifestării vor avea loc o serie de activități dintre care amintim: concurs chinologic cu premii, demonstrații de dresaj și agilitate, progresie de dresaj cai, vizitarea Muzeului de Anatomie „Prof. Dr. H.C. Vasile Coţofan” și Compartimentului de Urgențe ale Facultății de Medicină Veterinară. Printre speciile ce vor putea fi admirate în cadrul evenimentului enumerăm: câini, cai, iepuri și păsări ornamentale.
Comentarii
Adauga un comentariu